Var ska du placera julgran hemma?

Var ska du placera julgran hemma?
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du köper ett julgran allt du kan tänka på är hur man dekorera det för att bli riktigt vackert. Men när du lägger den på stödet börjar du jaga efter det bästa stället för att visa det i ditt hem? Ska du lägga den nära fönstret för att visa de vackra lamporna hela natten eller ska du placera den mitt i korridoren så att alla dina gäster kan beundra det? Det beror på. Här är några tips som du kan använda när du försöker hitta den bästa platsen för det i ditt hem.

Först och främst om du har barn försöker du undvika öppna utrymmen där de kan dra trädet och riva det. Om du inte bara väljer någon av de andra platserna i ditt hem, med tanke på resten av tipsen också. Det är till exempel en bra idé att välja hörn i ett rum om du köper ett stort tungt träd för att minimera skadorna och undvika olyckor som att falla.

MoreINSPIRATION
  • Några tips som kan hjälpa dig att hålla din julgran frisk och frisk
  • Tips för att dekorera ditt julgran
  • Original julgransdekorationer

Försök hitta en plats som är tillräckligt nära ett vägguttag eftersom du inte vill ha hela huset fullt av förlängningssladdar som du behöver för lamporna. Då skulle det också vara en bra idé att inte placera den under ett ventilationsnät, speciellt om trädet är naturligt, eftersom det kommer att torka omedelbart och det gör ditt hus fullt av torkade nålar.

Om du har en öppen och funktionell spis kan du välja att låta den vara upplyst för semestern eller placera trädet någon annanstans. Om du vill ha ett litet konstgjort träd kan du placera det på ett litet soffbord på en plats som du väljer. Undvik bara de platser där det kan springas över som bakom en dörr eller nära ett fönster eller något liknande. Dessa sägs: God jul!