Klä ditt kök i stil med några vita tunnelbanor!

Klä ditt kök i stil med några vita tunnelbanor!
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Dekorera och klä ditt kök i super slät stil genom att lägga till några vita tunnelbanor till väggen. Det finns så många olika variationer och sätt att designa ditt utrymme med det men oavsett vilken väg du går, ditt hem kommer tacka för det. Så, låt oss ta en titt på 20 olika kök och hur den vita tunnelbanan gjorde dem så mycket snyggare och framåtriktad.

1. Monokromatisk

Kolla hur denna vita tunnelbana flisades. Paired med vit skåp och vit injektionsvätska, skapar den en elegant och ren yta som är snygg men också textural. {Found on capoferro}.

2. Top-Bottom

Kolla in detta kök med topp till botten vit tunnelbana. Den har en grittigare utseende än sin föregångare men passar perfekt med vintageinfusion av utrymmet.

3. Glam

Det finns en del femininitet och glam styling pågår i detta kök. Alla vita marmorblinkar och glänsande backplash kommer tillsammans för att skapa ett ganska feminint utseende.

4. Traditionell

Även i mer traditionella kök kan du hitta vita tunnelbana kakel underverk som ryggstöd i rymden. Det skapar en solid grund till

5. DIY

Du kan även göra din egen backsplash med hjälp av dessa typer av plattor med hjälp av så många handledningar som flyter runt på Internet. Även den här scenen här gjordes med en gör-det-själv-stil. {Found on proverbs31girl}.

6. Rustik

Det finns lite rustik atmosfär i detta kök. Med bottenvåningen och trägolv ger den vita tunnelbanan hela rummet ett ljusare, ljusare och modernare smakämne.

7. Samtida

Här har vi ett kök som är vackert blandat med både retro och moderna stilar. Och den vita tunnelbanans kakelbacksplash med sin mörkare grout gör muren pop med mode och intresse! {Found on hgtv}.

8. Sofistikerade

Med ett snitt av industriella accenter och en övergripande sofistikerad väsen, är detta kök förskönt vackert med kakel på väggen som dyker upp på rätt sätt. Och det är så komplett till de gyllene, nickellamporna!

9. Minimal

Inte bara simmar vi för det här minimala köket på grund av dess övergripande design och styling, men den vita tunnelbana-plattan backsplash lägger till en ounce av ren charm för att avsluta det hela! Vi älskar det här rummet i det här rummet.

10. Klassisk

MoreINSPIRATION
  • Skönheten i tunnelbanan i köket
  • Kökets tunnelbana är tillbaka i stil - 50 inspirerande mönster
  • En titt som aldrig är out-of-date: White Subway Tile

Svartvita kök kommer alltid att vara ett klassiskt utseende, men det blir också grå och vit. Och när du lägger till en mörk injektion på dina tunnelbana, får du samma tidlösa känsla.

11. Beveled

Beveled_Subway_Tile_White.jpg

Du kan också få en tunnelbana i en fasad stil, vilket gör det lite mer posh och exakt. Det finns en feminin, modern kanten till det här köket och vi simmar för det.

12. Land

Parat med träskåp och råa kanter är detta lantkök fullt av liv och stil. Vi älskar det mörka grout valet här och gör det pop direkt från väggarna på ett kontrasterande, intressant sätt. {Found on crown-point}.

13. Mönstrat

Du kan alltid ha din backsplash mönstrade på ett sätt som är lite utanför-normen. Denna chevron look kommer att ge en extra stil till ditt kök som du inte skulle ha erkänt innan.

14. toskanska

Din injektionsmassa kan vara av kräm och blanda väl med dig toskanska inspirerade, organiskt inredda kök. Vi är lite förälskade i detta stycke och hur uppfriskande det är!

15. Charmig

Personligen älskar jag kök som har en påtaglig, söt charm om dem. Och när du börjar med vit, skina backslashes och öppna hyllor, kan du inte gå fel.

16. Kontrast

Mörkmynt, vit tunnelbana och en mängd andra accenter för att jämföra och kontrastera, detta kök poppar med stil och modefodral, modern smak! En pop av röd eller turkos skulle pumpa upp det ännu längre.

17. Exakt

Det finns en precision om detta kök som är ganska inspirerande. Den vita tunnelbanan ställer grunden, men alla andra smidiga och lätta kanter skapar en preppy, enkel natur vi älskar.

18. eklektisk

Dyk in och titta runt på detta inspirerande eklektiska kök fullt av funktion och fashionabla anda. Det är min personliga favorit i gänget och jag älskar hur accentväggen spelar bra med den skrapa skåpet.

19. Frisk

Här är ett annat kök som slår i hjärtat av dem som älskar lysande öppna utrymmen. Gå in i köket och känna den coola fräschheten genom att städa ditt utrymme som sådant.

20. Bachelor

Det finns en viss maskulinitet, intrig och bachelorstil som är inblandad i tillverkningen av detta kök och vi älskar det. Lyckligtvis fungerar den vita tunnelbana kakel bra med sin mörka grout här.