Whitmor White Wire Storage Cubes

Whitmor White Wire Storage Cubes
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du har problem med att hålla platsen organiserad och ren kanske du bör överväga en av dessa strukturer. Whitmore är en mycket praktisk och funktionell lagringslösning, speciellt när det gäller små utrymmen som sovsalar eller små lägenheter.

Denna bit är också utmärkt för garaget eller tvättstugan, där det oftast finns många föremål överallt och det blir svårare att hitta någonting när du behöver det. Så Whitmor hjälper dig gärna i det här fallet. Denna bit är faktiskt en kombination av trådgaller lagring kuber som är interlocking och som möjliggör flera staplingsalternativ. Det är också en mycket bra lösning för barnets rum, eftersom det gör att de kan lagra alla sina leksaker och att hålla rummet rent och organiserat. Också, eftersom det är en tråd möbel, eller kan se igenom det och det är lättare att hitta objektet som du behöver.

Det är en billig och väldigt praktisk lösning för sovsalar, där utrymme alltid är ett problem, eller för barnets rum eftersom de har många leksaker och även för garaget. Det är inte det mest eleganta eller snygga möbler du kan välja, men det är ett bra alternativ för dem som inte nödvändigtvis vill skapa en sofistikerad inredning och de vill bara vara praktiska. Finns för 16.20 $.