Vinnare tillkännagav! Lyx Exotiska sängkläder Giveaway

Vinnare tillkännagav! Lyx Exotiska sängkläder Giveaway
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Tack Freshome Läsare för att delta i Saffron Marigolds Luxury Exotic Bedding Giveaway. Från det stora svaret från dig låter det som att alla behöver nytt sängkläder! Medan vi bara kunde välja en vinnare uppskattar vi alla de stora svaren och uppskattar alltid ditt deltagande i våra uppdrag.

Saffron Marigold är tillverkaren av underbara exotiska sängkläder och textilier direkt från Indien. Besök deras webbplats för att se hur deras tyger görs och den rika traditionen från vilken de började, används fortfarande för material för att försköna ditt hem.

En tur vinnare kommer att vinna ett duvet skydd för ditt hem, för att få med dig de rika traditionerna, färgerna och atmosfären av indisk inspirerad kultur i ditt hem!

Ange för att vinna en Queen Size Luxury Importerad Indian Duvet Cover

För att komma in i giveaway för chansen att vinna ett Queen Duvet Cover i ditt val av utskrifter, följ de officiella reglerna nedan.

Vinnaren är:

Michellepio124

Hennes vinnande svar var:

"Jag skulle älska att föra lite magi och skönhet i mitt hem. Min man insisterar på att huset bara kan ha vita väggar så att någon färg och stil jag har är från våra sängkläder. Jag skulle gärna spruce upp mitt gästrum med Sultan Palace ~ Royal Blue Marocko Medallion Print Queen Duvet. Jag älskar färger och design! Färgerna har så mycket slag och spänning det kommer definitivt att kompensera för mitt rum och kedsomhet. Plus utseendet på hans ansikte kommer att vara ovärderligt när rummet inte längre ser så blått ut och faktiskt har någon stil! "

grattis! Läs nedan för att hävda ditt pris.

Så här skriver du in:

  • Besök Saffron Marigolds hemsida och berätta vilken produkt du skulle vilja ha för ditt hem och i ett kreativt svar varför du borde vinna Queen size-täcken.
  • Lämna ditt svar i kommentarfältet nedan på Freshome-webbplatsen.
  • Se även till att du gillar det här inlägget på Facebook eller ReTweet det för en andra chans.
  • Vinnare kommer att väljas utifrån kreativitet och originalitet.

Officiella riktlinjer:

  • Tävlingen kommer att löpa från tisdag 5 april - måndag 11 april.

  • Tävlingen är endast öppen för USA-läsare för leveransändamål

  • 1 vinnare meddelas tisdag den 12 april

  • Varje vinnare kommer att ha 24 timmar att kontakta Freshome på: Admin @ Freshome. com för att hävda din prisinformation.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: