Wintergreen Montain Cabin av Balance Associates Architects

Wintergreen Montain Cabin av Balance Associates Architects
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Varje gång känner vi alla behovet av att gå någonstans privat, någonstans mitt i naturen där vi kan koppla av och rensa vårt sinne. Vi brukar leta efter en stuga där vi kan tillbringa några avkopplande dagar utan älskad eller med vänner och familj. Men det finns också ett annat alternativ: att bygga din egen privata stuga där du kan gå när du känner att du behöver.

Här är ett mycket fint exempel på en sådan struktur. Det ligger i Methow Valley, Washington, USA och det är designat av Balance Associates Architects. Kabinen har ett mycket enkelt och autentiskt utseende och det är också mycket smart delat så att alla kan njuta av sin tid där. De privata och offentliga områdena är uppdelade på ett mycket funktionellt sätt. Det finns i grunden två huvudsakliga former som bildar denna stuga.

MoreINSPIRATION
  • Multifunktionell bostad i Cotes Island, Kanada av Balance Associates Architects
  • Hus mitt i vackra berg av Balance Associates
  • Stort och vackert hus i friska omgivningar av Balance Associates

På första våningen är där alla bostadsområden kan vara förtjusta. De allmänna utrymmena i vardagsrum, matsal och kök har stora fönster och mycket glas så det är ganska öppet och låter användarna njuta av det vackra landskapet. De privata områdena är mer intima. Fönstren är mindre och de har lägre takhöjder. Dessutom verkar de mer massiva.

Det är en mycket funktionell stuga, väl utformad, med tanke på alla faktorer och alla behoven hos dem som kan tillbringa sin tid där. Det ligger i ett mycket vackert område och utsikten är ganska spektakulär. {Pics av ​​Steve Keating Photography}