Modern DIY Coat Rack

Modern DIY Coat Rack
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Behöver du extra lagringsutrymme som inte kräver åtagande att sätta hål i väggen? Skapa den här enkla, funktionella och lagringsbara kappan och tillbehörshängaren för att visa hattar, halsdukar, väskor eller kläder inom lättillgänglig. Detta moderna projekt är enkelt på budgeten och är en utmärkt för hyresgäster eller de med begränsat utrymme!

Supplies:

  • 4 trästavar
  • Craft paint
  • Målarborste eller svamp
  • Målarens tejp
  • Klar beläggning
  • Läderbälte

Instruktioner

Plocka ut 4 trästavar (här använde vi en ljuspopplar) samma diameter och i önskad höjd (här använde vi 48 "stavar eftersom de var de största som finns tillgängliga på hårdvaruaffären, för det här projektet kan du använda upp till 60 "eller 72"). Om du köper dina häftstavar från en hantverks- eller maskinvaruhandel, borde de helst vara redo att gå och inte kräva någon förberedelse (som slipning eller skärning) förutom att ta bort prislappen.Använd målarband för att avmarkera en sektion av varje stångstav där du kan lägga till en färgstark accent. Mät varje stångstav på lika avstånd och bana av de här sektionerna. Måla den avsmalnade sektionen samt ändarna på varje stångstav. Låt torka enligt anvisningarna på baksidan av flaskan av din färg.

När din färg är torr kan du applicera en skyddande yta. Placera stavarna försiktigt mot ett bord eller staket (med tidning eller affischtavla som täcker allt som du vill skydda mot klar kappa). Applicera ett tunt, jämnt lager eller en klar skyddande yta på ena sidan av stångarna. Låt torka enligt anvisningarna på flaskans baksida. När den är torr, snurra du på klackarna för att ta bort kåpan på ryggen (så att du har täckt korken hela vägen) och låt torka.

MoreINSPIRATION
  • DIY Coat Rack - Handledning och Inspiration
  • Hur man gör upp en träpallett i en täckplatta - 7 idéer
  • Grid Coat Rack

När stavarna är torra från färg och finish, dra stavarna ihop så att alla toppar är jämnt inriktade i en kvadratisk form. Wrap ditt läderband (eller du kan alternativt använda rep eller färgstarka snören) runt handtagen hårt. Säkra bältet (här hängde vi helt enkelt den på plats när bältet dras tätt). Du kan sedan manipulera stavarna genom att flytta de 2 närmaste av dig utåt och de längst bort från dig motsatt riktning. Gör sedan samma sak med varje enskild stav för att öppna "racket" och skapa en stabil bas.

Kasta upp dina halsdukar, hattar, plånböcker eller lätta rockar och tröjor så att de kan hänga från det nya stället! Om det är lågsäsong och du inte behöver behållaren, kan du enkelt och enkelt kasta den rakt upp och enkelt lagra den vertikalt! Helt det funktionella och roliga projektet!