Hur Bakgrund Ett Rymd Med Ett Chevronmönster

Hur Bakgrund Ett Rymd Med Ett Chevronmönster
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är svårt att sammanfatta bakgrundsbilden eftersom den är så ömtålig och lätt att ersätta och ändå anser vi chevronmönstret en klassiker. Mycket få gamla stycken har överlevt och de kan nu ses i museer. Det har varit divergerande oppositioner från början. Vissa betraktade tapeter för att vara attraktiva, rena och hållbara medan andra beklagade att det ersatte andra metoder för väggdekorering. De första tapetdesignerna hade repetitiva mönster och det är delvis varför vi tittar på sillben eller chevronmönster som tidlösa och klassiska. Låt oss undersöka några av de sätt på vilka chevron tapeter kan användas i inredning idag.

Entré.

Vi börjar med entrén eftersom det här är det område som skapar ett första intryck av ett hem. Här kan chevronmönstrad tapeter användas för att skapa balans i den meningen att det kommer som ett klassiskt element i en inredning som innehåller en mängd olika kontrastuppgifter.

Men det finns också möjligheten att bakgrunden, med tanke på kombinationen av färger, sticker ut och tar över inredningen. Till exempel är den svarta och vita kombinationen verkligen kraftfull.

Vardagsrum.

När det gäller vardagsrummet är möjligheterna många. En chevronmönstrat tapeter som den som avbildas här är subtil och elegant, vilket påminner om det sillbenmönster som ofta används på golvet.

Men mönstret kan också användas för att markera en viss del av väggen eller inredningen och färgerna kan vara lika subtila som de du just sett. Det handlar bara om att få ett element att stå ut, även om det bara är lite.

Oftast är det kaminens vägg som är markerad. Chevron tapeter kan användas för att göra detta område tydligt genom att göra det kontrasterat med den omgivande inredningen, till exempel genom att använda ljusa färger som står i kontrast till en mörk vägg. {Found on laurauinteriordesign}.

Den svarta och vita kombinationen är tidlös och mycket mångsidig, så att en vägg eller en del av en vägg täckt med svartvitt chevron tapeter kan vara en kontaktpunkt, oavsett vilken stil som valts för rummet.

För en mer modern atmosfär, använd stora chevronband. Mönstret kommer att ha en kraftfull visuell effekt men det kommer också att stå ut med sin enkelhet. {Found on apartmenttherapy}.

Sovrum

I sovrummet kan för mycket mönster och för många upptagna utskrifter få rummet att känna sig mindre välkomnande och avkopplande. Så om du använder chevron tapeter, välj enkla och subtila färger.

Du kan välja att matcha färgen på chevronbanden till den hos de andra väggarna i sovrummet. På så sätt kommer det att finnas fortsättning och flyt i rummet och, även om den tapeterande väggen kommer att sticka ut, kommer övergången att vara jämn. {Found on lovejoydesigns}.

En annan möjlighet är att lägga till en knapptryckning av din valda accentfärg och sedan upprepa den i hela rummet. Den turkosa randan på väggen avser de andra turkoselementen i rummet. {Found on jlcustominteriors}.

Eller du kan använda din accentfärg på andra sätt och låta chevronmönstrade väggar vara enkla och neutrala. Vi njuter verkligen av de tjocka randarna i vitt och grått och hur de interagerar med polka prickarna och blommorna. {Found on themellowcapecod}.

För ett lekfullt och avslappet utseende behöver ränderna inte vara perfekta. Faktum är att leta efter chevron tapeter som innehåller denna typ av barnslig design med band som verkar ha en frihandsdesign. {Found on bkids}.

Hemmakontor.

Eftersom chevronband är så mångsidiga och har denna klassiska, tidlösa look, är de ett bra val för hemmakontoret. Ta den här accentväggen till exempel. Den har en väldigt intressant tapp på chevronmönstret.

Eftersom du sitter vid ditt skrivbord mestadels är det bäst att väggen framför dig är täckt med tapeter så att du kan titta på det och beundra det. {Found on coralinteriors}.

Kök / matsal.

MoreINSPIRATION
  • 10 sätt att visa Chevron Wallpaper i ditt hem
  • Få Chevron Stripe
  • Hur man förbinder sig med Chevron-mönstret

Det finns inte mycket utrymme för tapeter i köket, om du självklart inte har öppna hyllor istället för väggmonterade skåp. I så fall skulle vissa chevronmönstrade tapeter verkligen se riktigt intressant ut. {Found on mydesignchic}.

Om köket är öppet eller om det också innehåller ett matplats, överväg att ha en vägg täckt av tapeter, helst väggen närmast matbordet. Det skulle vara ett sätt att markera detta utrymme. {Found on habitardesign}.

Självklart behövs det inte en hel vägg. Du kan göra ett uttalande även med en liten del täckt med chevron tapeter. Men kom ihåg att svaga färger inte hjälper så att sikta mot djärva kontrast.

Barnkammare.

Visst bör barnrummet vara lugnande och avkopplande, så det är bäst att undvika upptagna utskrifter och mönster. Men chevronband är ganska enkla och om du också använder en mjuk pastellfärg, skulle de se bra ut. Betrakta blå som accentfärgen eftersom det är känt att skapa en lugnande och lugn atmosfär.

Ändå betyder det inte att chevron-tapeterad vägg ska vara blå. Faktum är att du kan växla färgerna på väggen. Bakgrunden kan innehålla en vit och grå kombination och de intilliggande väggarna kan vara ljusblå eller någon annan färg. {Finns på projektskolan}.

Att ge barnrummet en pastellinredning är inte ett måste.Bebis behöver också kontaktpunkter, så att du kan välja bakgrundsbilder som har en mer livlig kombination av färger och som kanske också använder kontraster för att stå ut. {Found on projectnursery}.

Dessutom kan du också spela med mönstret lite. Detta är inte det klassiska chevronmönstret men det ser intressant ut, särskilt med den mörkblå bakgrunden. {Found on stylemepretty}.

Stair risers.

Förutom att använda chevron-mönstrade på väggarna finns det många andra sätt på vilka du kan inkludera det i ditt heminredning. Till exempel dekorera trappsteg med detta eleganta mönster. {Found on simpledwellings}.

Använd vinyldekaler på trappstegrarna för mindre synliga och slående kontraster. Det är en strategi som skulle fungera bra för trappor med en naturlig träfinish.

vägg målning

Ett annat alternativt sätt att använda tapeter är i form av väggkonst. Överväg att använda chevronmönstrad tapeter för att skapa intressant och enkel väggkonst för områden som sovrummet eller hemmakontoret. {Found on ballpointandpen}.

Eller kanske du vill göra något speciellt för sovrummet som är utformat för att markera huvudgavel eller till och med byta ut det. {Found on aaronandmelissawaldrum}.

Små uppdateringar.

Det finns många små projekt för vilka du kan använda överblivna tapeter. Till exempel täcker baksidan av hyllorna med chevronmönstrad tapeter för att skapa en intressant bakgrund för alla föremål som visas där.

Eller använd din kvarvarande tapeter som lådafoder. Ge din makeuplåda en makeover och omorganisera den. Bakgrunden kommer att ge en mycket snyggare utseende om den också har ett vackert mönster. {Found on iheartorganizing}.

Så här ser lådan ut om du också skulle använda accentfärgen på tapeten på några andra delar av skrivbordet.

Detta är ett super enkelt projekt. Ta en ram, lite tapeter och sprayfärg och gör en elegant skärm och lagringsenhet för nagellacket. Du måste lägga till några tunna hyllor.

Dekorera baksidan av din lagring cubbies med chevron tapeter för att göra enheten sticker ut lite. Det räcker för en liten del att vara synlig för att effekten ska vara intressant och iögonfallande. {Found on thedecorfix}.