Världens största LED-projekt avslutat i Abu Dhabi

Världens största LED-projekt avslutat i Abu Dhabi
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Världens största LED-projekt har nyligen genomförts i Abu Dhabi. Asymptote Architecture håller krediterna för en sådan underbar design och Arup har kredit för ljusdesign. Projektet har implementerats på Yas Hotel där hela strukturen är täckt med 5300 paneler i diamantform med över 5000 LED-armaturer. Belysningsstrukturen är sådan att färgförändringssekvenserna av ljus kan visas och konstruktionen kan också köra tredimensionella videor med låg upplösning.

MoreINSPIRATION
  • Eden eller världens största växthus, ett projekt med mer än 10 miljoner besökare
  • Yas Marina Hotel i Abu Dhabi
  • Samtida husförlängningsfunktioner Världens största svängbara dörrar

Yas Hotel har två byggnader vardera med 12 våningar och har en neon canopy på toppen som ser mer ut som ett Formel 1-banan. Hotellet består av 500 rum som sträcker sig upp till 85000 kvadratmeter och det är uppenbart att de blinkande lamporna och bilarna skulle ta bort din sömn.

Användningen av lysdioder är verkligen anmärkningsvärd och designen är definitivt skyldig till applåder. Även om LED-lampor är en av de billigaste och effektiva ljuskällorna, har de täckt hela byggnaden med dem en känsla av en monumental design. Hur som helst kommer projektet definitivt att blåsa sinnet hos människor med sin anmärkningsvärda bildskärm och design.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: