Världens dyraste badkar som säljs i Dubai

Världens dyraste badkar som säljs i Dubai
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

£ 1 miljoner var priset för detta badkar. Det heter "Le Grand Queen" ett namn som jag fortfarande inte kan förstå, eftersom grammatiken verkar ha tagit en paus i det här fallet. Hur som helst, Le Grand Queen skulpterades av en extremt sällsynt sten som bara kan hittas i vulkaniska stenar från Indonesien.

Vissa människor tror att detta material har härdande förmågor och det har också varit en viktig faktor när man bestämmer badkaret. Stycket har sålts på International Jewellery Festival i Dubai. Caijou-badkaret är unikt. Det är ett mycket lyxigt föremål, tillverkade av en av de mest kraftfulla helande stenarna i världen. Jag antar att det är imponerande om du tror på sådana saker.

Le Grand Queen var den enda i sitt slag så det kommer bara en person som får känna sin helande kraft. Hur som helst, tror de kinesiska, egyptiska och arabiska antika civilisationerna att denna sten var väldigt vacker och verkligen hade botemedel. De tror också att stenen hade lagrat in över 100 miljoner år av energi från jorden och från universum. Åtminstone visste dessa civilisationer inte bättre. Men, vem vet, kanske finns det någon vetenskaplig förklaring till allt det. Låt oss bara hoppas att den nya ägaren inte kommer att bli besviken.