Smidesjärn Huvudstavar Charm med deras rika attraktion

Smidesjärn Huvudstavar Charm med deras rika attraktion
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Smidesjärn räcken, dörrar, grindar, smycken och andra tillbehör är handgjorda sedan tidiga tider och de blev riktigt populära under medeltiden. Numera produceras smidesjärn inte längre kommersiellt, men dessa element finns fortfarande. Dekorativa funktioner som sänggavlar till exempel kanske inte är mest populära men de är definitivt mycket charmiga och de kan ge ditt hem det unika utseendet du försökt få.

Om du är seriös om att du vrider ditt huvudgavel i ett accentstycke för sovrummet, har du en specialtillverkade. Du kan få det att se ut som en port för att få den autentiska känslan. {Hittad på whitneylyons}.

Den råa och industriella karaktären hos smidesjärn huvudtavla mjukas av fjärilens tapet samt det faktum att det har blivit vitmålat. En riktigt vacker balans och en underbar look för en tjejs sovrum.

Huvudgaveln är den enda synliga delen av denna järnsäng och den eleganta designen kombinerad med ljuskronan och fåtöljet i hörnet ger rummet ett sofistikerat men ändå trevligt och avslappet utseende.

Smidesjärnstycken som denna huvudtavla produceras inte längre i stor skala så att du kanske har större lycka att hitta en på en varuförsäljning. Kombinera med några andra enkla fynd för att ge ditt sovrum en charmig överklagande.

Omslut ett smidesjärnshuvud med mjuka och vänliga texturer för att balansera den naturliga robusta känslan. De böjda linjerna och känsliga mönstret gör det mesta av jobbet, så du kan bara förbättra utseendet.

MoreINSPIRATION
  • Unika sovrums huvudskivor
  • Inredningsdesign som återuppliver smidesjärnens spår
  • 13 DIY Headboards gjorda av repurposed Wood

Även Murphy sängar kan ha underbara huvudbrädor och en gjord av smidesjärn är perfekt. Dess snygga design och dimensioner gör det möjligt att hålla sig bekvämt gömd när det behövs. Den här är inramad av rustikt trä, en mycket fin match. {Found on rachelmast}.

Osäker på hur du ger dina enkelsängar mer karaktär och får dem att se mindre obehagligt ut i rummet? Välj en underbar design för huvudet. Dessa två har också matchande fotbrädor.

Det är sant det mesta smidesjärn funktioner inklusive kretskort och portar har de komplexa mönster med böjda linjer och invecklade mönster men det är också möjligt att ha en enklare design, med raka linjer som matchar resten av ditt sovrums inredning. {found on cynthiamarksinteriors}.

Denna headboard är verkligen vacker. Tillverkad av smidesjärn och trä, det har det förväxlade, antika utseende som gör att det sticker ut som en kontaktpunkt för hela rummet. {Found on abdesignstudioinc}.

Kom ihåg de invecklade, böjda mönster vi pratade om. Här är ett riktigt härligt exempel. Den har en mycket fin feminin touch och element som den välvda dörröppningen och de varma färgerna ger det ett ännu mer elegant utseende.

En specialdesignad omgivning som den här skulle verkligen sätta ditt sovrum över toppen. Det är dock svårt att hitta rätt person att hantera ett sådant projekt. Men när det är allt gjort så ser det fantastiskt ut och du kan också använda det som konstverk för rummet.

Kan du inte hitta ett smidesjärns huvudskiva? Du kan få det autentiska och strålande utseende med ett smidesjärns dekorativt stycke som du kan visa din vanliga huvudtavla.