10 Chic DIY Burlap Projekt

10 Chic DIY Burlap Projekt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Du kan göra massor av saker med burlap. Det kan inte vara ett fint material att arbeta med men det har en speciell charm. Det kan ge ditt hem en mycket elegant vintage touch och det kan enkelt och utan mycket arbete. Allt du behöver göra är att ta en titt på några av dessa DIY-projekt och kanske hittar du något du vill ha.

Matbord.

Du kan enkelt göra burlap placemats. Dessa är 14 "x 20" och om du vill göra liknande behöver du 2 meter av burlap-tyg. Det måste smyga lätt så att du kan få kanten som visas i bilderna. Om färgen inte är precis vad du hade i åtanke då kan du fläcka det. Applicera ett litet klart tyglim på undersidan av placematsna om du inte vill att dom ska överfasas. {Hittade på finalbordet}.

Tabellnummer.

Du kan också göra buntnummer. Du behöver återvunnet kartong, kartongpapper, burlap, färg, en pensel och lim. Skär materialet i storlek och dra sedan lätt eller stencil siffrorna på burlapstycket. Applicera all-purpose lim på baksidan av burlap och centrera den på kartongpapperet. Tryck tills den håller på plats. Använd sedan kartong för att skapa en stående triangel och lim kartong och burlapstycke till en av sidorna. {Found on weddingwindow}.

Vägg målning.

En annan bra idé skulle vara att göra monogrambilder till ditt hem. Du behöver en vit skumkärnbräda, en limpinne, en exklusiv kniv, målarens pennor, en linjal, en spraypistol, en häftpistol eller en hetlimpistol, ett varv av burlap, dekorativt band, plyschstift och en stencil. Skär skumbrädet i halva och lima dem ihop. Skär burlapet i hälften. Vik sedan det i halv och lim det på brädet. Klipp ut en stencil för monogrammen och spåra bokstäverna på burlap. Lägg på bågen och du är färdig. {Found on monicawantsit}.

Gardiner.

För köket kan du göra chic burlap gardiner. Du behöver två varv av burlap. Klipp biten på halva långa vägar, stryk den och sy en rak utseende på toppen för gardinstångfickan. Slå sedan upp det med band och beundra din skapelse. Det är väldigt enkelt och ser väldigt elegant ut. {Found on spenafamily}.

Bord löpare.

MoreINSPIRATION
  • 6 Burlap Crafts För Ett Charmigt Och Chic Hem
  • Hur man gör ett burlap ottoman cover
  • 10 söt och lätt att göra burlap väskor för varje tillfälle

Så här kan du göra en bordslöpare. Du behöver jute garden webbing, en het limpistol eller tyg hantverk lim, en symaskin, röd bomull tråd och sax. Först, skära 6 längder eller jute banden av samma storlek. Ordna de långa remsorna sida vid sida och väva sedan en kortare remsa över ena änden. Säkra varje remsa med lim. Fortsätt väva de kortare remsorna och säkra sedan den andra änden med lim. Trimma kanterna och sy en helt runt. {Found on taradennis}.

Redskap hållare.

Om du planerar att imponera på dina gäster när de kommer över till middag, är det här ett bra sätt att göra det. Du kan göra dessa redskapshållare. Du behöver burlap, färg och en stencilborste, garn eller band och en tagg. Skär ett stycke burlap och placera stencilen ca 4 '' från botten av tyget. Tape ner kanterna och måla mellan linjerna. Vik sedan i bottenkanten och lima sidorna ihop. Lim en bit av garn eller band till baksidan och binda den runt framsidan. Lägg till taggen och du är färdig. {Found on site}.

Kärlek.

Om du planerar en romantisk men ändå avslappnad middag, kan du göra en speciell dekoration för denna händelse. Den stora nyheten är att det är ett enkelt projekt med enkla material. Ta lite burlap tyg och skär 4 rektangulära bitar. Ta sedan garn och lägg den i önskat utrymme. stencil bokstäverna på varje bit av burlap och använd sedan tygnålar för att fästa dem på garnet. {bild härifrån}.

Pennhållare.

Ingen gillar att titta överallt för en penna eller penna när de behöver det. Så varför inte göra en härlig pennahållare för att lösa problemet. Vi har den perfekta designen för dig. Du behöver burlap, band och några stift. Huvudobjektet som du ska använda är en soppburk. Täck burken med burlap med lim och lägg sedan till bandet och andra dekorationer du vill ha. {Finns på plats}.

Burlap board.

Ett annat enkelt projekt skulle vara en burlap message board. Du behöver bara en bit av burlap och en ram. Du kan limma hålen till ramen eller du kan använda naglar eller häftklamrar. Ramen kan komma från en gammal spegel till exempel. Montera sedan brädet på väggen och njut. {Found on ourbluefrontdoor}.

Korg.

En burlap korg skulle också vara underbar och det skulle också vara bra för lagring. För att göra det behöver du 1 3/8 m. av burlap, 1 3/8 m. styv gränssnitt och jute eller rep. Skär en remsa av tyg, en cirkel och fyra rektangulära bitar. Skär också en remsa av gränssnitt. Lägg gränssnittet på burlap. Söm sedan änden på din remsa av tyg tillsammans med en söm. Lägg på bälteslyckorna och vrid varje av de korta kanterna under och sy dem. Placera de återstående två styckena mellan de två looparna. Lägg till garnet och du är färdig. {Found on cheapchichome}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: