10 Creative Pumpkin Carving Ideas

10 Creative Pumpkin Carving Ideas
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är den tiden på året igen! Den tid då jag är nöjd med att tända ett kryddstearinljus och kalla mig festligt ... medan å andra sidan mina barn är angelägna om att nästan dagligen välja ut en annan perfekt pumpa att skära. (Översättning: för mig att skära.) Jag kan bara skära en trianglar för ögon och näsa så ofta innan saker börjar bli ganska monotont runt här.

Så. Här är några fantastiskt kreativa pumpa carving idéer. Oavsett om du carving en eller flera, är du säker på att du hittar något för att inspirera din nästa snidade skapelse:

Roadwork meddelanden är ett roligt sätt att lägga till spök till din veranda utan att vara över-the-top skrämmande. Jag älskar enkelheten av dessa, även om bokstäverna kommer att ta lite tålamod.

Ta fall faller lämnar temat till din veranda med dessa lövsnidade pumpor. Vilken härlig sammanslagning av två roliga men vanligtvis separata aspekter av säsongen!

Monogram är överallt - på handdukar, paraplyhållare, servetter, kuddar. Varför inte hävda din verandas pumpor på samma sätt? Jag älskar de olika typsnitten av dessa initialer.

MoreINSPIRATION
  • 31 Coola Pumpa Carving Idéer Du bör försöka i höst
  • 10 DIY Halloween pumpa dekorera idéer
  • DIY Pumpkin Suckulent Decorations

Använd kakskärare för snabb, enkel pumpa carving ... och bild-perfekt resultat! Dessa mån-och-stjärniga pumpor är lämpliga under hela säsongen, inte bara för Halloween-kvällen.

Har du en sak för invecklade textilier ... och har mycket tid på dina händer? Sedan är de här snedställda pumporna perfekta för dig. Jag älskar de romantiska detaljerade skuggorna de kastar.

Pumpaskärning behöver inte alltid vara en nära dödsupplevelse, vad som med en stor kniv oförutsägbar genom ett tjockt grönsakskal. Prova borrning med olika borrbitar i roliga, festliga mönster för en snabb och enkel version av traditionen.

Om du har massor av pumpor som sitter och väntar på deras Halloween makeover, bör du överväga att skära några spöklika ansikten och resten i enkla mönster och mönster, som ränder, polka dots, virvlar. Med en mängd pumpa storlekar, former och färger, gör denna eklektiska idé till en rolig vignett.

Glöm det att betona pumpan själv ... varför vänder du inte den till en motell i stället istället? Bäst av allt: det här behöver inte tömma pumpan glop inifrån. Bonus.

Koppla en enkel festlig silhuett carving, som den här av en svart katt, med en annan snidning av din adress. De olika färgade pumporna ger visuellt intresse för den här enkla men härliga duoen.

För dem som kanske är korta men vill ändå fira säsongen, försök med det här enkla trestegs snidjobbet. 1) Hål ut pumpa. 2) Klipp ögonen. 3) Stick i morot för näsa. Altfiol! Instant utomhus inredning.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.