10 Roliga Barnstycken av Möbler

10 Roliga Barnstycken av Möbler
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Barnens sovrum borde vara underbara och bekväma platser där de skulle trivas och som borde locka dem genom sin speciella design. Det är känt att barnen älskar varma och starka färger; De älskar djur, sport och leksaker av alla slag. När du försöker dekorera sitt sovrum borde du ta hänsyn till alla dessa saker och tänka på deras preferenser och önskningar. Här finns några intressanta möbler som kan vara till hjälp för dig.

1. Cool Animal Shaped Bed Designs från Incredibeds

Barn älskar djur. De flesta vill ha ett riktigt husdjur som vanligtvis blir deras bästa vän. Om ditt barn inte är beredd på ett riktigt husdjur eller ett sådant ansvar har du ett alternativ. Du kan omvandla sin säng till ett stort husdjur som de definitivt kommer att älska. Det enda du behöver ta reda på är hans eller hennes favoritdjur. Här finns några coola djurformade sängdesigner om de älskar krokodiler eller hundar. De kan ta en tupplur i sina favoritsdjur eller djur och känna det säkraste och mest bekväma barnet i världen. {Available on incredibeds.com}

2. Cute Animal Dollsatsdesign från Pottery Barn Kids

Barn eller vuxna, vi alla älskar de mjuka fyllda djurleksakerna. Deras mjukhet och söta siffra gör att vi känner oss säkra, självsäkra och bekväma. Pottery Barn Kids har utformat dessa söta djurduksstolar som barnen kommer att älska dem. Egentligen är de några konstgjorda pälstäckta platser med ett sött djurhuvud. De kommer att skapa en rolig och bekväm atmosfär. {Found on literaturesoft.com}

3. Underhållande Race Track Table och Chair Set

Barn är dynamiska människor, fulla av handling och energi. De älskar aktiva saker, fulla av färg och liv. De flesta pojkarna och även tjejer älskar bilar. De lockas av sin vackra form och färg, deras hastighet och deras specifika ljud. De älskar att leka med alla sorters billeksaker och föreställa sig ett verkligt scenario. Dessa underhållande racingbord och stolsset är underbara möbler som barnen kommer att hitta praktiskt och användbart. Även om bordet kan användas för olika aktiviteter, gör det gula spiralspåret och dess plats för parkering en underbar plats för att leka med bilar. {Found on blogs.smarter.com}

4. Panda Bedroom Sets

Panda är en typ av väldigt söt björn som är älskad och beundrad av alla. Även om du är ett barn eller en vuxen är effekten densamma på alla människor. Vi ler alla och känner oss trevliga när vi ser utseendet på en panda björn. Du kan hålla ditt barns leende på hans eller hennes ansikte om du väljer den här härliga sovrumssatsen med möbler. Nästan alla dess delar: säng, garderob, lådor tar formen och färgerna på en panda björn.

Detta skulle också vara ett bra tema för ett gästrum för både vuxna och barn. Alternativt om denna stil inte vädjar till dig, varför inte titta på Gästbäddar från T4S för andra idéer.

5. Attraktiva Race Car Bed

MoreINSPIRATION
  • 5 roliga möbler bitar av KamKam
  • Ekologiska möbler för barn sovrum av Hiromatsu
  • Handgjorda barnmöbler

Pojkar älskar billeksaker av alla slag: polisbilar, brandmän, bilar eller lastbilar. Dessa typer av fordon inspirerar dem kraft, självförtroende och stolthet. Det är en racerbil säng som ditt barn kommer att älska att prova. Varje tupplur som han kommer att ta kommer att skicka honom till en tävling till drömmarnas land. På sitt bräde kommer han ta en lugn och lugn sömn och försäkra honom om en säker "race". {Found on blogs.smarter.com}

6. Fairy Tale Mushroom Furniture

Barnen är kär i sagor. Här hittar de en saga land, underbara och inspirerande karaktärer och alla slags äventyr som de kommer att älska att försöka. Nu har du möjlighet att omvandla sitt sovrum i en saga värld med hjälp av denna saga mushroom möbler. De varma färgerna på dessa svampbord och stolar kommer att locka dem och göra deras aktiviteter blir roligare och mer intressanta.

7. Great Kids Swiver Chair och Ottoman Set

Fotboll, fotboll, tennis, basket, volleyboll, baseball är olika sporter som barnen älskar att träna. De har roligt och håller kroppen i god form samtidigt som de övar någon form av sport. Det viktiga är att de håller dem upptagna och gör en massa åtgärder för att konsumera all sin energi på ett organiserat och trevligt sätt. Om ditt barn är en fotbollsfans är denna snygga barns Swiver Chair och Ottoman Set perfekt för hans eller hennes rum. Alla hans eller hennes vänner kommer avundas honom eller henne för denna vackra design och bekväma sittplatser. Tillgänglig från 199 $ vid amazon.

8. Mickey och Minnie Mouse Furniture Set

Mickey Mouse och hans partner Minnie är kända Disney-tecken som förtrollade hela vår barndom med sina underbara tecknade äventyr. Varje barn älskar sin roliga design och vackra tecknade berättelser. Du kan lägga till en rolig design på ditt barns sovrum med hjälp av denna möbel uppsättning som imiterar designen av Mickey och Minnie. Ditt barn kommer att vara glad att använda det och du kommer att märka leendet på hans eller hennes ansikte varje gång han eller hon gör det.

9. Gullig nallebjörnlampa

Nallebjörnar är bland de mest populära leksakerna som barnen älskar och känner sig lockade till. Deras milda, söta ansikte och mjukheten i det material som används är de viktigaste ingredienserna som gör att barnet känner sig lätt och njuter av en rolig kompis. Denna lampa som tar formen av en liten nallebjörn blir en riktig sovrumspartner som kommer att vaka och skydda ditt barns sömn. Finns på 59 $.

10. Rolig groda lampa

De är gröna och roliga, de är fulla av energi och gör en söt och mycket buller.Det här är de lilla grodorna som lockar barnets uppmärksamhet på dem och får dem att le. Din barns sovrumsdesign blir mer dynamisk och snyggare med rolig grodlampa som tar formen av en liten grön groda. Ditt barn kommer att älska det och kommer att ha roligt varje gång han eller hon kommer att använda den.

Barnens sovrum borde vara underbara platser som bör inspirera dem till säkerhet, ro och komfort. Det är viktigt att ta hänsyn till alla sina önskemål och få en sovrumsdesign som uppfyller alla sina önskemål.

Barn behöver ett saga utrymme där de kan njuta av charmiga saker som kommer att göra deras dagar vackrare och snyggare och där de kan känna sig trygga och bekväma.