10 Hem Staging Tricks för att hjälpa ditt hem Sälj Snabbare

10 Hem Staging Tricks för att hjälpa ditt hem Sälj Snabbare
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Home-staging kombinerar möjligheten att "stage" ditt hem så att det är visuellt och estetiskt tilltalande för en hemköpare. Om du är på gång eller tänker sälja ditt hem, finns det flera staging-tricks som professionella använder. Det är ett bevisat faktum att hem som är iscensatta kommer att sälja snabbare än de som inte är. Följ dessa 10 home-staging-tricks och bli övertygade om att ditt hem kommer att sälja på nolltid!

1.) Skapa kämpa överklagande: Innan köpare sätter foten i ditt hem, kommer de först att se ditt hems utsida. Håll gräsmattan, landskapsarkitektur, uppfart och gångvägar snyggt välskötta. Se till att främre entré och ytterdörr är inbjudande, och överväga att placera blommor och en ny dörrmatta till välkomna i perspektiv köpare. Många husägare kommer att hyra en gårdstjänst medan deras hem är på marknaden för att hålla det så bra hela tiden.

2.) Rena: Om du inte behöver det omedelbart, släng det bort, donera, sälja eller packa upp det. Ditt hem måste ha minsta möjliga inredning och tillhörigheter som möjligt, men du kan fortfarande se livsduglig. Eftersom du flyttar inom en snar framtid, vad sägs om att börja packa upp lådor och placera dem i garaget eller förvaringsenheten?

3.) Rena: När du kommer ut ur staden kommer gästerna att stanna hos dig, stäver du bortom "normal" ren? Jag hoppas det! Detta är den mängd ren som behövs i ditt hem regelbundet. Om du vet att du kommer att få en visning av ditt hem, städ dagen innan. Rengöringsluktarna kommer att vara borta påföljande dag. Ge inte en köpare en anledning att tro att ditt hem är smutsigt.

4.) Ta in ljuset: Öppna alla Windows-behandlingar och se till att Windows är rena. Byt ut tyngre draperier för lättare tyger. För rum som är för ljusa, använd skjuv som kommer att diffundera ljus och kasta en glöd in i ditt utrymme.

5.) Förena ditt hem med färg: När du går genom ditt hem, notera de färgscheman som du övergår från rum till rum. Om vardagsrummet är blått, och sovrummen är rosa och gröna, skärmar du visuellt upp huset. Detta kommer att få det att känna sig mindre och mindre enhetligt. Välj mer neutrala toner - kanske en mindre mättad version av det blå, rosa och grönt. Om du är osäker på färger - använd varm kamel, beiges, grå och varma vita för att förena och förstora rummen.

6) Klaga till sina sinnen: Hemköp är en känslomässig process, så vädja till sina sinnen när du stationerar ditt hem. Mjuk musik spelar när perspektiv köpare kommer in i ditt hem är inbjudande och välkomna. Lukten av färskt bakade kakor (gör natten innan och dyka upp i mikrovågsugn snabbt innan gästerna anländer) värmer alltid upp en köpare. Mjuka kasta filtar över en lässtol och mjuka handdukar i badrummen kommer att tilltala sin känsla av beröring och kommer att ge mysighet till ditt hem.

7.) Lämna huset redo för ett erbjudande: Detta betyder helt enkelt varje gång du går ut genom dörren ska ditt hem se ut som om en köpare skulle vilja erbjuda ett erbjudande på den dagen. När ditt hem är på marknaden bor du som om en fastighetsmäklare kan ringa dig någon minut för att visa ditt hem. Denna idé är inte långt ifrån verkligheten! Lär äldre barn om att plocka upp efter sig själva under ditt hem på marknaden. Varje familjemedlem kommer att behöva göra mindre varje dag, om alla hjälper till att hålla det ordentligt och rent.

8.) Ta bort personliga tillhörigheter: Låt ditt perspektiv köpare bild själva i ditt hem. För att göra detta ska dina personliga fotografier, barns konstverk på kylskåpet och samlingar avlägsnas. Ge inte köparen en chans att få en uppfattning av ditt hem baserat på din smak och personliga tillhörigheter. Låt dem njuta av ditt hem för sina egenskaper och inte dina saker!

9.) Var redo för kvällshändelser i ditt hem: Med upptagna scheman kommer ofta fastighetsmäklare att visa ditt hem på kvällen. Det betyder att belysning måste vara inbjudande i varje område i ditt hem. Gå igenom ditt hem på kvällen och se om det finns mörka, olikta utrymmen och adressera dem med en bordslampa, sconce eller overhead ljuskälla.

10.) Var positiv: Det här är ett "trick" för att med alla dumma och dystra nyheter om bostadsmarknaden finns det fortfarande en ljus sida. Den ljusa sidan är att bostadsmarknaden visar förbättring och du kommer att lysa över tävlingen med dina staging-tricks. Ditt förtroende kommer att visas i ditt hem och ett erbjudande kommer snart innan du förväntar dig.

Hem staging kan göras av en professionell eller av dig och din familj. Oavsett vilket du väljer, tror att det här är en värdefull investering av tid, energi och / eller pengar för att sälja ditt hem. När du använder dessa 10 tricks för att placera ditt hem kommer du redan att leta efter ditt nästa hem.

Freshome läsare har du använt ett hem stager att sälja ditt hem? Har några knep att lägga till i listan? Låt oss veta!

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: