10 Fler saker du kan skapa med hjälp av rep

10 Fler saker du kan skapa med hjälp av rep
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

För några månader sedan samlade vi en serie stora DIY-projekt i en artikel om hur du kan använda rep för att skapa nytt utseende med en vintage touch (25 olika sätt att använda rep för ett vintageutseende). Nu fortsätter vi på samma anteckning och vi presenterar dig 10 fler underbara DIY-projekt med rep.

Rullehylsor.

Dessa härliga lilla hyllor är perfekta för att visa små dekorationer. För att göra dem behöver du bara lite timmer, stavar och rep. Börja först borra hål i hyllorna så att repet kan gå igenom och sedan börja måla dem. Du kan använda en minirullborste för att hålla den snygg. Sedan mata repet genom hyllorna och gör knutar längst ner. Häng dem på en handdukkrok och njut. {Hittade på rekreationshus}.

Rope korg.

Vi har redan visat flera projekt med korgar, behållare och vaser inslagna i rep. Men det här är annorlunda. Det här är en korg gjord av rep och inget annat. För att göra det behöver du bara lite lim, en nål och en limpistol. Limma först spetsen på repet så att ändarna inte brinner. Sedan börja coiling repet. Lägg till en limma och fortsätt omslaget tills du gör en cirkel som kommer att ligga i korgens botten. Börja sedan att göra sidorna med samma teknik. Du kan också skapa intressanta mönster om du vill. {Found on designsponge}.

Rope coasters.

Dessa kustfartyg är extremt lätta att göra. De material som behövs är några lock, tunt nautiskt rep, lim och sax. Rengör locken och ta bort papperet från dem. Lägg sedan en stor pärla av varmt lim i lockets mitt. Vind repet runt locket limning när du går. Lim sedan fast i repets ände och klipp av överskottet. Du kan också använda andra typer av rep. {Found on valleyandcolifestyle}.

Nestande repskålar.

Detta är ett mycket trevligt projekt som inte ska ta mer än 10 minuter. Erforderliga tillbehör är rep, varmt lim, sax och en hetlimpistol. Lägg först en gång limpistolen på repet och spiral det så det fäster vid sig själv. Fortsätt processen och vinkla repet uppåt för att skapa en skålform. Du kan använda olika typer av rep för att skapa fina mönster. Varje skål kan göras om 10 minuter och du kan ha så många som du vill. {Found on brit}.

Rope bookend.

Här är ett annat väldigt kreativt projekt: en bokad av rep. Det är i grunden bara en komplex knut. Det kallas en apa fist knut. Börja med att rulla repet i vänster hand tills du har fyra slingor och dra sedan rakt ner till slingans botten. Vik det runt botten av de tre looparna och ta sedan upp det och linda det runt toppen. Ta änden av repet och sticka det i utrymmet mellan de två uppsättningarna av slingor och dra hela vägen. Wrap repet runt utsidan av de tre slingorna på sidan vänd bort från dig. Dra sedan repet genom hålet på botten och repetera. Sätt sedan in bollen och dra åt knuten. {Hittad på heartmainehome}.

Nautiska repräcken.

MoreINSPIRATION
  • DIY Paint-Dipped Rope Basket
  • DIY Hängande rephylla
  • DIY repspegel

Ge din start ett tydligt utseende genom att välja en handgjord typ av räcke. Till exempel kan du använda repet. Tanken är att göra en fin knut i ändarna och att använda enkla krokar för att styra repet. På toppen och botten av trappan ska repet hållas på plats kommer väggfästen och hängslen som också kan användas längs väggen. Repet avslutas i en spole. {Hittas på houseandhome}.

Rope lampa.

Det finns massor av bra saker du kan göra med rep. Tanken är att vara kreativ. Till exempel kan du göra ett replampa för att visa över ditt matbord eller i ditt sovrum eller kök. Tanken är ganska enkel. Det handlar om att drapera rep runt en hängande ljusarmatur. {Found on homerejuvenation}.

Vertikal trädgård.

Denna härliga vertikala trädgård är ganska charmig. Att göra något liknande är inte alls svårt. Du behöver tre kraftiga, vävda korgar, flätat polyestertåg, potatisjord, örter och blommor. Klipp repet så att det är tillräckligt länge för att dubbla på varje sida och lägg till ytterligare 3 fot. Dra en ände av toppen genom det främre hörnet av den övre korgen och dra igenom. Slå en dubbelknut och dra sedan den genom den andra korgen. Håll korgarna jämnt fördelade. Gör samma sak för bakre hörnen av varje korg. Lägg jorden och växterna och du är färdig. {Found on abeautifulmess}.

Rope vas / redskap crock.

Känner du de gigantiska sodakopparna du får på film eller på andra ställen? Det finns inte mycket du kan göra med dem efter det. Så här är hur du kan förvandla dem till vackra vaser eller redskapskronor, beroende på vad du vill bäst. Allt du behöver är lite rep och lim. Börja längst ner och arbeta dig upp. Lägg på lim när du avancerar och upprätthåller raka linjer. {Finns på balanseringshemsidan}.

Rope tree swing.

Självklart finns det ett annat bra projekt som inkluderar rep du kan prova, en som faktiskt är väldigt populär: en swing. För att göra en trädgunga behöver du en bit trä för sätet, en annan bit trä för toppen, rep, trälim, klämmor, träskruvar, sandpapper, färg och en borr. Först klippa träet till storlek. Placera de längre bitarna sida om sida och lima sidorna ihop. Lim sedan de två kortare bitarna till ändarna. Kläm omedelbart. Låt det torka och sedan borra skruvhål i vardera av de fyra hörnen. Lägg i skruvarna och borra 2 hål i de yttre hörnen i varje ände. Sanda träet och måla det.

Ta sedan repet och knyta en dubbelhandskänn i ena änden. Skjut upp toppen genom botten och nedåt på andra sidan. Tie en knut här också. Gör samma sak på andra sidan. Skär det överskridande repet. Håll repet upp, fäll det ihop och binda sedan en knut för att göra en slinga. Fäst slingan på gungan med en snabbkedja och repetera med den andra sidan. Borra ett hål i varje ände och knyta en knut i varje rep. Slip sedan den lösa änden av varje rep genom brädet och binda ändarna till trädgrenen med en stram linjeknut. {Found on abeautifulmess}.