10 Återvinnings ljusdesigner

10 Återvinnings ljusdesigner
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När det kommer dags att välja en ljusdesign finns det många källor för att hitta en bra. Mer än någonsin har du val när det gäller lampor, lampor och till och med konserverad eller nedsänkt belysning när du planerar inredningen av din Hem. Här är några idéer som du kan använda för att införliva rätt ljus i din inredning. MEN om de är gjorda av återvinningsdelar? Här tio av våra återvinnings ljusdesigner:

Te Pot Light designad av Ralston & Bau

Designad av Ralston & Bau är Tea Pot Light den första återvinningsljusdesignen i vår topp. Varje lampskugga är noggrant handgjord och individuellt utformad för att vara en av ett slag. Inte bara tepottar utan också gamla trädgårdsgods, skålar och lampaskärmar har konstnärligt använts för att designa lamporna. via

Illy lampa

Illy Coffee Company grundades 1933 av Francesco Illy. Idag kan illy kaffebönor hittas i 140 länder världen över. Här är en interesing ljusdesign gjord av aluminiumburkar. Likes som en annan disco lampor.

Belysning gjord av galvaniserad järn

Projektet är tillverkat av galvaniserade järndelar och en original innovativ - på / av kranljusbrytare (utvecklad på studion), i kombination med elektroniken som behövs för att kunna hysa en 20watt halogenlampa. Jag antar att det är ett unikt funktionellt ljus för ditt skrivbord, på din dator eller på något annat ställe du behöver.

Ljus med plastflaskor

I framtiden kan alla plastflaskor återvinnas. I Storbritannien är endast 5,5% av de sålda plastflaskorna återanvända, vilket lämnar 40 tusen ton kvar för deponi varje år. Här är en intressant återvunnen ljusdesign tillverkad av plastflaskor och kepsar . Olika flaskhattar kan samlas för att ändra ljusets färg och mönster.

Burkar ljus

MoreINSPIRATION
  • Bye Bye Shanghai en återvinnings lampa från Uroboro Design
  • 5 stora återvinningsprojekt för att tända ditt hem
  • Praktiskt återvinningsavfall av Constance Guisset

Tusentals drycker konsumeras över hela världen varje dag. Många är förpackade i aluminiumburkar som borde vara återvunnet. Visste du att du kan göra din del för miljö och få betalt för återvinning av aluminiumburkar? Du kan göra en sval lampa för ditt hem om du har en inspiration.

Tape Cassette Lampa genom Transparent House

Tillverkad av många kassetter, använder varje lampa en ljus, svalkande neon ljuskälla för att hålla plastkassetterna smälta. Alla kassetter finns i deras fall.

Cluster ljuskrona

Ett rum kan komma till liv med rätt ljus och nyanser. Blixten spelar en viktig roll för att skapa den rätta atmosfären i ett rum. Lampskärmar av alla former och storlekar kluster tillsammans jostling för positioner. Många andra verk från James Plump bygger på återvinning eller återanvändning av saker för att skapa nya ljus.

RECYCLED TUBE LIGHT av Castor Canadensis

Om du har många gamla fluorescerande rör och inte vet vad du ska göra med dem, här är den perfekta idén för dig! Den Toronto-baserade designkollektionen, som kallas Castor Canadensis-mode, är vackert taklampor ur kasserade gamla fluorescerande tubulära lampor.

Te koppar ljus

Jag känner någon som samlar te koppar, det är som en hobby för honom. Farbarn kan fortfarande ha kopp och porslinssatser från sin ungdom som skulle kunna ligga till grund för en teacup samling som skulle ge dem många timmar av glädje. Finns i många färger runt dig och du kan mixa det för att skapa ett kallt te ljus. Också om du ska köpa, är ted lamporna ett unikt och kreativt alternativ för alla som vill lysa sitt liv med stil.

Dricka halmhänge ljus

För den här designen måste du ha tusen av Drinking straws. Det är jättekul att göra en om du har tid och det är billigt. Den här lampan är gjord av dricksrullar. Huvudsidan var att få ljuset genom strån istället för vätska.

ted lightste