10 enkla hemligheter till framgångsrik semesterutsmyckning

10 enkla hemligheter till framgångsrik semesterutsmyckning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kan du tro att semestern är precis runt hörnet? Det är dags att tänka på hur du kommer att dekorera ditt hem för säsongen. Bli inte överväldigad med tanken på att dölja hela ditt hem, planera det, börja tidigt och följ dessa tips till en stressfri semestersäsong. Ditt hem kommer att vara välkomnande och festligt.

1.Var inte begränsad till rött och grönt

Rött och grönt är synonymt med julen, men de är så förväntade och så överdrivna. Tack och lov har semesterinredning kommit långt över åren och erbjuder så många färgalternativ för att dekorera idag. Bryt ut av den förväntade och flytta till färger som komplimangerar ditt vardagliga färgschema, eller byt hela systemet och använd guld, silver, lila, blått eller till och med koppar. Du kommer att skapa ett uppfriskande utseende som är festligt, men inte stereotypiskt. Om du bara måste ha röd och grön, blanda den med vit eller silver till men en ny vridning på dem.

2. Vänta inte att dekorera

När du märker semesterdisplayer och varor på ditt favoritvaruhus, är det dags att börja tänka på din egen semesterdekoration. Planera din dekorering i förväg, låter dig sätta ihop ett sammanhängande utseende som bär smidigt i ditt hem. Det kommer också att lindra onödig semesterspänning och låt dig koppla av och njuta av säsongen. Att spara din dekoration för sista minuten kommer bara att resultera i ett slumpmässigt utseende som skapar en kaotisk känsla för ditt hem. Helgerna ska avnjutas, inte stressas över.

3. Spendera inte mycket pengar.

Det är så frestande att ladda upp nya semesterdekorationer varje år. Överallt du vänder det är en häftig ny trend som bara skriker för att ta hem hem för att visa med din semesterinredning. Motstå den strävan. Det blir bara en onödig rad i din semesterbudget. Använd det du har till hands istället. Till exempel, istället för att köpa nya glasburkar eller dekorativa skålar för att visa vintagepynt i, gå igenom dina skålar och vaser för att se vad du kanske redan har som skulle vara vackert att använda. Var kreativ och upptäck nya sätt att använda saker du har samlat in genom åren.

4. Lägg inte till Holiday Decor på din vardagliga inredning

Tänk dig att försöka dekorera runt dina vardagliga tillbehör. Dina bokhyllor drar redan med dina favoritsamlingar och lämnar inget utrymme för din mosters semestersamling av vintage snögubbar. Cramming din semester dekor bland dina året runt tillbehör kommer att vara för upptagen och kaotisk. Packa upp det hela och börja med en ren skiffer. Att byta ut din vanliga inredning ger dig inte bara mer utrymme, utan ger dig också möjlighet att skapa en mer sammanhängande och sammanhängande semesterutseende. Byt vasen på soffbordet med apotekskärl fyllda med vintageglasprydnader; häng boxwood kransar över din eldstad eller ersätt familjesemester bilder med familjesemester bilder från årstiderna förbi.

5. Var inte utspridda i din inredning

Denna tid på året är det lätt att gå överbord och ha ett inkonsekvent utseende med så många semesterstilval. Ibland kan det vara en utmaning att slå sig ner på en blick, men vara smart och välj en som du absolut älskar, och spela upp den. Om du älskar landet julklapp, använd handgjorda smycken, nålställs kuddar eller skålar av pinecones. För ett mer glamoröst utseende, använd kvicksilverglas, Swarovski-kristaller och pälsfusk och kastar. Samlingar av Santas eller snögubbar kan vävas genom ett hem också.

6. Gå inte överbord med glitter

Glitter är en crafters bästa vän denna tid på året. Ofta blinkar glitter till ornament, klibbade i silkeblommor och brukade klä upp vanliga ljus. Det gör allt gnistrande och men det är rörigt och pinnar till allt. Rengöring är en svår uppgift och kan undvikas. Använd glitter sparsamt och du kommer inte att städa upp det kommer Alla hjärtans dag.

7. Glöm inte pulverrummet

Semesterinredning är inte bara för bostadsområdena i hemmet. Var kreativ och väva din semesterinredning i hela ditt hus. Placera ett litet träd i entréen, eller använd sängkläder med semestermotiv. På badrummet, använd semester doftande handtvål, eller häng duschdraperier och handdukar som matchar din säsongsbetonade inredning. Ta med semestern jubel i köket med säsongsbetonade doftljus eller häng semesterplattor på väggen.

8. Överdriv inte ytterdörren

Framdörren är det första som dina gäster kommer att se när de närmar sig ditt hem för en festfest. Välkomna dem med en enkel festlig krans. Det finns inget behov av att hänga en krans, linda krans och skissera ditt hem i ljus för att skapa den glada känslan. Mindre är mer ibland och ytterdörren kommer att se fantastiskt ut, men lite diskret med bara en ledtråd av semestern.

9. Glöm inte att vattna trädet

Det finns inget bättre än lukten av tall som kommer från ett levande träd dekorerade för semestern. Vi kan alla göra utan de nålar som faller till golvet; Ett sätt att minimera dem är att bevattna ditt träd regelbundet. Vatten kommer att hålla ditt träd hydratiserat och minska risken för att den slår i brand när den torkar ut. De vackra lamporna vi draperar runt ett tall ett träd blir het och allt det skulle behöva är ett ben-torrt träd och värmen från en glödlampa till brinnande flammor.Å andra sidan kan du hoppa över levande träd helt och hållet och få ett konstgjort träd. Konstgjorda träd ser väldigt riktigt ut idag och kommer att förupplysas, och tar bort huvudvärk att fästa ljus till ett riktigt träd.

10. Överbelasta inte eluttag

Lamporna som dekorerar allt från trädet, till manteln och till och med utsidan av huset kan överbelasta eluttag, vilket skapar ett säkerhetsproblem. Tyvärr är denna säkerhetsfråga ofta överlookad, vilket gör att vissa människor kan drabbas av en husbrands förödelse. Det är bättre att vara säker än att bygga upp ditt liv. Följ tumregeln som säger att pluggen inte är mer än tre trådar i någon utlopp. Detta kommer att hålla lasten vid varje utlopp hanterbar och undvika det otänkbara vid semestern.

Holiday decorating kan vara mycket roligt och om vi låter det, stressigt. Det finns alltför många andra saker att göra den här tiden på året, som att njuta av vänner och familj. Jag hoppas att våra tio semesterdekorationstips hjälper dig att koppla av den här säsongen. Vad tror du? Kommer du ha en mer avslappnad semester med dessa tips?