13 kreativa idéer för att använda strumpor i din inredning

13 kreativa idéer för att använda strumpor i din inredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vintage trunks är utsökta bitar som tjänar både som underbara dekorativa accenter och som användbara förvaringsbehållare. De kan inkluderas var som helst i en inredning så länge du vet hur man integrerar dem i ett rum och hur de blir en bra kontaktpunkt. Det finns massor av geniala och kreativa sätt att använda en vintage bagage. Vi har valt några idéer och vi hoppas att de kommer att inspirera dig att redecorate ditt hem och göra dem till en del av det.

I sovrummet kan en bagage placeras i slutet av sängen, där det skulle fungera som ett bra ställe att lagra filtar, kuddar och andra liknande föremål. I det här fallet matchar den huvudet och följer också samma färgpalett som resten av inredningen.

En tappvagn kan också stämas som ett soffbord i vardagsrummet. Det skulle vara en utsökt accentbit och eftersom den vanligtvis placeras i mitten av rummet, skulle det också vara en bra kontaktpunkt för inredningen.

Detta är ett annat exempel för att använda en vintage bagage som ett soffbord. Den fyller snyggt i soffan och mattan. I det här fallet sätter den ihop soffan och de extra stolarna och det bildar ett mysigt och inbjudande loungeområde, ett elegant avslappningshörn.

I de tidigare exemplen uppvisade bagageutrymmet liknande färger och texturer som resten av rummet. Men här ser vi att det också kan användas för att skapa intressanta kontraster. En vacker, mörkfärgad bagage skulle verkligen stå ut i en ljus inredning med pastell, bleka färger.

En vintage trunk skulle integrera underbart i en inredning som också har en liknande stil. I det här fallet har vi en mer traditionell look och soffbordet som faktiskt är en vintage bagage matchar möblerna och lägger till lite extra charm i vardagsrummet.

Här är ett annat exempel på ett sovrum som visar en vintage bagage. I det här rummet ser vi att de rustika möblerna ökar mörkare toner och det står ut mot de vita väggarna. Kontrasten är stark, både när det gäller färg och stil.

MoreINSPIRATION
  • 5 olika sätt att använda trunks runt huset
  • 13 Creative Creative Ideas för en vacker inredning skapad på en budget
  • Cowhide mattor och några sätt att använda dem i din inredning

En tappningstrumma som återställdes som ett soffbord skulle se vackert ut i ett vardagsrum om det också finns en öppen spis där. Det sätter ett mysigt och varmt humör och stämningen blir inbjudande. I det här exemplet kan vi se att inredningen är väldigt välbalanserad och att bagagerummet matchar förvaringsskåp.

En vacker bagage kan också användas som nattduksbord om den har rätt dimensioner och form. Placera i sovrummet nära sängen och du har en original nattduksbord. Lägg till ett par vintage dekorativa kuddar på sängen och du har ett mysigt sovrum med unika detaljer.

En tappvagn kan till och med användas i ett barns eller tonåringens sovrum. Det skulle ge den en unik charm och det kan till och med renoveras. Du kan måla något på det eller digOm du hittar en vacker vintage bagage kan du till och med använda den en rent dekorativ bit. Det behöver inte repurposed som ett sängbord, soffbord, nattduksbord eller något annat. Använd bara den som en plats för att visa några dekorationer och placera på korridoren eller någonstans där alla kan se det och beundra det.

Även en mindre fyrkantig bagage kan användas som ett soffbord. Använd den i ett mindre område, till exempel ett familjerum eller en lounge. Det skulle vara ett fint tillägg om rummet har andra, mer massiva möbler.

I ett litet hem där du har en öppen planlösning där matsalen och vardagsrummet inte är så väldefinierade, kan en vintagekorg till ett soffbord vara en stor rumsdelare. Det lägger till stil och det är också användbart som ett soffbord, kanske framför en liten soffa.

Om du har ett sovrum med enkelsängar, kan du använda två vackra årgångstunkar. Placera var och en i slutet av varje säng och skapa symmetri. Om du också lägger till några fler årgångar som tappstol i ett hörn eller några vackra tappningslampor, så är inredningen verkligen fantastisk.

Även ett modernt eller modernt vardagsrum kan dra nytta av en elegant vintage bagage. I det här exemplet ser vi att inredningen är mestadels vit. Väggarna och taken är vita och så är möblerna. Trägolv, den traditionella mattan och det gamla kaffebordstaget skapar en mycket vacker och elegant kontaktpunkt.

Bildkällor: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 och 13}.