15 Smarta designlösningar för små hallar

15 Smarta designlösningar för små hallar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Hallen är ett övergångsrum, det område där gästerna först välkomnas när de besöker och det utrymme du senast ser när du lämnar ditt hem. Detta gör det till ett perfekt område för att lagra saker som skor, rockor, hattar, halsdukar, tillbehör, nycklar och alla andra saker. Du kan lämna dem här när du går in i huset och du kan ta dem med dig när du går igen. Men det är inte alltid lätt att hitta utrymmet alla dessa saker när du har en liten hall.

Vägghyllor.

Små hallar är svåra att arbeta med men det är inte omöjligt att vrida dem i praktiska förvaringsområden. Det finns många lösningar att välja mellan. Till exempel är hyllor ett bra alternativ. Även om du inte använder dem för lagring, är de fortfarande bra för att visa dekorationer och andra tillbehör. För att undvika ett rörigt lagringssystem kan du använda lådor och behållare. Förvara alla dina tillbehör i lådor eller korgar och märka dem för att underlätta det.

Förvaringsboxar.

Brev- och tidningslager.

MoreINSPIRATION
  • Snygga lagringslösningar för en välorganiserad entréhall
  • 7 smarta och rymdbesparande lagringslösningar för alla typer av bostäder
  • 5 smarta lagringslösningar för små utrymmen

Ett annat bra tillbehör till korridoren är brevlagringssystemet. Att ha ett mailutrymme här är mycket praktiskt. Så fort du hittar något i brevlådan kan du lägga det och sortera brevet senare. Du kan också ha tidningsstativ eller rack, även ett praktiskt tillbehör för detta utrymme.

Krokar och paraplyställ.

Paraplyställ är också måste-ha föremål på korridoren. Ta ett paraply när du går ut om du behöver det och omedelbart sätta tillbaka det när du kommer in i hemmet.