10 Easy Thanksgiving Tips för underhållande

10 Easy Thanksgiving Tips för underhållande
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Thanksgiving semester är den perfekta tiden att roa med familj och vänner. Idén att samla ihop hemma är ett underbart sätt att tacka och älska dina nära och kära. Trots att tanken på planering, inköp, matlagning, servering och underhållning kan verka lite skrämmande finns det alltid enkla sätt att förenkla underhållande. Läs vidare för 10 enkla idéer för att hjälpa dig att underhålla i stil och verkligen njuta av semestern också!

1.) Godkänn hjälp från andra:

Även om detta verkar som ett enkelt koncept, är missuppfattningen att värden / värdinnan måste göra allt inte sant. Om du är värd för den stora måltiden i ditt hem, be om hjälp i ett område som du känner dig svag i. Om du är bra på att laga mat, men inte planerar detaljerna i måltiden, be om hjälp från en granne eller vän.

2.)

För att spara pengar och undvika rush, börja leta efter semesterförsäljning på semestermat. De flesta butiker kommer att ha skärmar redan upp och om du köper några viktiga ingredienser varje gång du besöker affären, löper du mindre risk för att butiken går ur viktiga ingredienser, som tranbär!

3.)

Natten innan Thanksgiving är för sent för att planera vad ditt bord kommer att se ut. Om du föredrar en formell tabell, försäkra dig om att bordsduk, servetter och servisprodukter är rena och polerade. För ett ledigt bord, se till att du har rätt antal inställningar för alla.

4.)

Börja skapa dina gästlistor nu och bjud in dem. Detta hjälper dig att planera en meny och ger dig tid för dina gäster att kolla deras kalendrar. Ofta vänns folk vänta tills sista minuten för Thanksgiving inbjuder, och då är besvikna när gästerna har gjort tidigare planer.

5.)

Om tanken på att förbereda Thanksgiving-måltiden är lite hotande, varför fråga inte dina gäster att ta med en maträtt? Planera hur många personer du kommer att ha och be varje medlem att ta med ett visst objekt. Håll en löplista så att du inte har 20 kalkoner och inga rätter!

6.) Fråga gästerna om dietregimens:

För att alla ska kunna delta i den läckra måltiden, be om någon diet och / eller restriktioner som de har i förväg, så att du kan planera menyn i enlighet med detta. Om du inte är säker på vad du ska servera de som har en begränsning, fråga dem om vad de föredrar att äta.

7.)

Om inte din händelse är begränsad till vuxna, måste barn ha aktiviteter att göra medan föräldrarna är socialiserade. Planera ett område med leksaker, pedagogiska föremål och en TV om möjligt. Detta kommer att hålla alla glada och hjälpa dagen vara roligare för alla involverade.

8.)

Om du planerar att ha en formell måltid med tilldelade platsinställningar, planera detta tidigt för att undvika en sista minuten stressig chore. Även om din måltid inte har tilldelat sittplatser, se till att du har tillräckligt med platser och du överväger var barn och vuxna kommer att sitta.

9.) Koka tidigt:

Börja förbereda desserter och rätter nu och frysa objekten tills några dagar före Thanksgiving. Detta hjälper dig att rymma semesterkocken och hålla dig från att tröttna ut.

10.)

Den här säsongen är att njuta av dina nära och kära. Om tanken på matlagning är för mycket, överväg att hyra en matleverantör eller köpa mat och värma upp det. Livsmedelsbutiker och restauranger har ofta Thanksgiving måltider du kan köpa i förväg, för att få dig att se ut som om du gjorde allt arbete!

Dessa 10 tips hjälper dig att njuta av semestern och njuta av förberedelsen. Efter allt planering, matlagning och underhållande är det som gör semestern speciell. Börja planera nu och skörda fördelarna med att se dina gäster ha stora leenden på sina ansikten när du erbjuder din gästfrihet. Holiday underhållande kan vara bättre än du föreställde dig.

Freshome läsare hur förbereder du dig för semestern? Har du några tips för oss? Vi njuter alltid av att höra dina kommentarer.