Fantastisk lägenhet inredning med en vintage känsla

Fantastisk lägenhet inredning med en vintage känsla
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns inget som kan slå denna lägenhet för sin fantastiska inredning och väl blandade designlayout. Du kommer att vara glad att veta att alla delar av huset har utformats på ett annat sätt, men ändå blandar de sig perfekt med varandra och skapar tydliga interiörer.

Ingången till huset öppnar upp till det rymliga och ljusa vardagsrummet, som har präglats av gammalt klassiskt betonggolv, hög stenvägg och trätrappa. Den höga stenväggen har accentuerats med en stor spegel i vintage stil, medan turkos soffa med fint blommatryck, ett enkelt sidobord och en djurteam består av sittgrupp. Köket och matsalen med en sittplatser på tio vuxna delar en gemensam planlösning.

MoreINSPIRATION
  • Fantastiska Sandhurst Towers av SAOTA och OKHA Interiors
  • Rymlig med vintage accents inredningslägenhet i Stockholm
  • Träbjälkar och sten - Den perfekta kombinationen för en hytt-liknande känsla

Golv i köket är verkligen mycket unikt eftersom träplattor med olika geometriska mönster gör golvet. Blommigtryckets delikata säten på matbordet har blivit färdiga med blommiga dekorerade tallrikar på väggen för en utsökt dekoration. Avslutningsvis måste det nämnas att dekoration och fina detaljer har fått vital betydelse i hela huset för att skapa tydliga och vackra interiörer.