Handblåsta glasterrarier från Bevara Design

Handblåsta glasterrarier från Bevara Design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Växter är en av de mest grundläggande ornamenten som man kan ha i sitt hem. De lägger till lite friskhet i inredningen och de är trevliga att titta på. Naturligtvis har inte alla samma idéer när det gäller dekorativa växter. Vissa människor gillar stora imponerande växter medan andra föredrar mindre versioner som lätt kan flyttas runt.

Om du är en fan av små växter, här är en idé om ett terrarium som du kommer att älska. Designad av Bevara Design är dessa handblåsta glasterrarier bra för alla typer av hem, eftersom de är mycket mångsidiga och kan enkelt integreras, var som helst. Eftersom de är gjorda av glas har de fördelen att de är transparenta. Det betyder att alla detaljer kan ses från utsidan, det finns inga hemligheter och du kan titta på alla drag. Det är intressant och spännande att se hur dina växter växer upp, utvecklar och ändrar form och dimensioner.

MoreINSPIRATION
  • Fantastiska återvunna glasterrarier
  • DIY Sparkade Cocktail Glass Terrarium
  • En fascinerande värld av handblåsta glaslampor

När du tänker på det, skulle dessa terrarier vara bra för vetenskapliga projekt. Jag kommer ihåg när jag var liten och jag var tvungen att växa en växt och sedan ta den till skolan. Jag kunde ha använt ett terrarium som den här för att imponera på min lärare. Terrarierna gjordes i Polen och var och en av dem är unik. Först måste du lägga ner ett lager av grus, sedan ett lager av kol för att absorbera överskott av vatten och planteringsjorden. Ha så kul.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: