5 alternativ till en vanlig fotbräda

5 alternativ till en vanlig fotbräda
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Inte alla sängar har en fotbräda som skiljer sig från själva möblerna, särskilt om det inte är en plattformbit. Så, vad är ett sätt att skapa en fotbräda utan att spendera för mycket tid faktiskt tillverkning ett? Det finns många söta föremål att placera vid foten av sängen för att slutföra utseendet utan att bli alltför praktisk med verktygen. Kolla in dem och se vilken som kan ge rätt mängd extra stil till ditt sovrum.

1. Vintage träkistor.

För en raffinerad, men avslappnad känsla ... försök att använda en vintage träkista i slutet av sängen. Du kan använda bröstet för att lagra extra kast, kuddar eller tidningar, men det slutar också sängen med en avslappnad atmosfär. Träet tonar ner det men dess vintageutseende ger den perfekta mängden feminin touch. Beroende på höjden på din säng beror på bröstets höjd men oroa dig inte för att placera något längre vid foten. det kommer bara att lägga till mer slag till området.

2. Bäddmadrasser.

Ta en plats och koppla av lite. Fyll i sängen med en fin, snyggad vadderad bänk. Eller du kan jazz upp det ännu mer med en tryckt kudde ... eller kanske med några gnistrar och rufsar för ett lunet utseende. Det kommer att hålla din talsmästare från att flytta om och kan till och med hålla en frukostbricka om någon vill serveras frukost i sängen.

MoreINSPIRATION
  • Hur man uppdaterar foten av din säng med stil - 15 inspirerande idéer
  • Det minimalistiska ljuset! Styrelse
  • 50 meter högt hem i San Francisco

3.Tufted stolar.

Håll ditt utrymme elegant genom att lägga till några tufted stolar i rummet. Det kommer att fungera som en bekväm plats att ta av och klä upp ditt sovrum med lite mer sofistikering än många andra alternativ kan göra. Det här är ett bra ställe att läsa en stund i ditt eget hem, bara lägga till en liten lampa!

4. Skrivbord.

För något lite utanför boxen, försök placera ett litet skrivbord i slutet av sängen. Du kan sitta och skriva ett snabbbrev eller betala räkningarna, vad du än behöver. Det är bra för alla de snyggare människor där ute och det är definitivt unikt. Du kan ha lite privat tid att göra lite arbete i ditt sovrum, utan att bli bombarderad i andra delar av ditt hem.

5. Tabeller av alla storlekar.

Vare sig lång eller kort, rund eller rektangel; ett bord i slutet av sängen är en funktionell och kan vara ganska elegant alternativ. Håll dina tidningar och andra sena kvällar läser, glasögon och din to-do lista för imorgon.