5 enkla, lugnande heminredningstycken

5 enkla, lugnande heminredningstycken
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Du behöver inte ha den mest extravagantly dekorerade hemma runt. Ibland är det trevligt att bara ha ett hus som är enkelt och lugnande. En tidlös ställe att vila på natten och laga en trevlig middag för familjen. Självklart, om du tittar på att skapa ett lugnt hem, måste du fortfarande hålla lite stil i åtanke. Välj några avkopplande färgkombinationer och börja börja titta på några designstycken som förbättrar ditt fridfulla tema. Och det är där vi kommer in, här är några sätt att skapa ett enkelt och lugnande hem med enkla och lugnande dekordelar.

1. Akvarelltryck.

Mjukt vattenfärgskonst är ett bra sätt att klä dina väggar utan att vara för ojämn eller för djärv. Akvarelltryck blandar sig väl med neutrala väggar och är lätta på ögonen. En färgstark duk eller en bild som echoes regnet, allt ser bra ut över mästersängen eller manteln. Du kan till och med skapa ditt eget konstverk genom att ta en tom duk och några av dina egna akvareller att måla med.

2. Spetsiga gardiner.

Stela gardiner är inte lika vackra som de lättare, luftigare typerna. Dubbelklicka upp dem för att skapa volym och låt dem bara flyta. Det kommer att ge en lugn känsla till vilket rum som helst, även de med stora, till och från, fönster och till och med en liten romantik till sovrummet. Och det spelar ingen roll om vilka färger du använder. Med dessa chiffong-gardiner kan även djärva färger hållas fridfulla.

3. Nätt ljus.

MoreINSPIRATION
  • Tips för lugnande inredning
  • Enkla dekoruppdateringar som kommer att ha stor visuell påverkan på ditt hem
  • Skapa en lugnande atmosfär med ett turkos sovrumsinredning

Det sägs om och om igen eftersom så många människor inte inser deras effekt. Ljus är snygga och de skapar en atmosfär, till skillnad från andra hemtillbehör. Oavsett om det bara är ett teljus ton nattduksbordet eller en stor kandelabra på matsalen bordet, skapa ljus lugn /

4. Stackar av böcker.

Stapla dem på bokhyllan, på trappan eller sidobordet. Stackar av böcker är inte bara för underhållningsändamål. De är mysiga! Precis som att curla upp på din stora, bekväma soffa med en varm kopp kaffe och din senaste och bästa läsning, kan blotta syn på böcker skapa en lugn atmosfär.

5. Ekologisk grönska.

Inget plast kommer att fungera. Ekologiska, gröna växter är bara det ... organiska! De skapar en känsla av naturlig skönhet, som alltid är mer lugnande än djärv, grandiös inredning. Du går inte till ett spa och ser utsmyckade guldspeglar och bord. I stället går du till ett spa och ser vackra blå nyanser och växter som växer i varje hörn.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4 och 5.