5 Snygga, trendiga och uppdaterade bakgrundsmönster

5 Snygga, trendiga och uppdaterade bakgrundsmönster
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bakgrunden har varit out-of-style i årtionden, men med all fokus på unika stilar och rolig inredning, kryper det långsamt tillbaka till inredningsvärlden. Och tack för det! Borta är dagarna med gamla blommönster och konstiga fruktiga mönster, istället har vi möjlighet att snagga några av de mest snygga, vackra och invecklade tapeterna. Om du behöver något att hänga upp i korridoren, foajén eller väggen bakom kaminen, ta en titt på några riktiga prover och ta några idéer och inspiration.

1. Geometriska tryck.

Geometriska utskrifter är bra för att föra en begränsad edginess i något utrymme. Det ser bra ut och lägger djup till moderna rum, men lägger också till lite sofistikerad, konstnärlig överklagande också. För något lite mer omdefinierat pinne med klassiska färgkombinationer som svartvitt eller marin och elfenben. Men om du vill ha något lite utanför lådan, försök med kartläggning eller senap.

2. Naturen.

Oavsett om det är fåglar eller vackra, handgjorda trädstrumpor, naturinspirerad tapeter kan andas liv och kärlek till något rum. Dessa mönster har en konstnärlig stil som är okänd för monokromatiska väggar, men de har också kraft att förvandla hörn, rum eller hall till en fascinerande eklektisk alkov.

3. Enkla texturer.

MoreINSPIRATION
  • Använda mönster i badrummet: Idéer och inspiration!
  • 6 enkla sätt att dekorera med polka-prickar runt huset
  • 20 bästa mönster för Nursery Wallpaper

Ibland är allt du behöver lite textur för att ta din vision till nästa nivå. Perfekt för ditt större sovrum eller stora rums accentvägg, tapet med lite tangentitet är intressant nog för ögat men fortfarande varmt och inbjudande nog att känna sig hemma. Prova texturerat papper i ljusare färger så att du verkligen kan få en känsla av vad som händer design-wise.

4. Uppdaterad Florals.

Vi älskar floraler, men när det gäller tapeter prova de mer uppdaterade stilar. Håll dig borta från små, invecklade blommor och hitta ett mönster som omfattar frodiga kronblad och större detaljer. Det ger rummet en lekfull, ungdomlig och ibland flirtig överklagande. Så det är perfekt för badrum, frukostkrokar och kanske din dotter sovrum!

5. Polka-Dots Revised.

Polka-prickar är alltid i stil. De är roliga och ser bra ut i alla färger. Men du kan använda polka-punkter på ett par olika sätt. Olika storlekar, flera färger och olika former också. Små rutor med lite metalliska eller kanske trianglar - det är allt väldigt arkitektoniskt men med dessa typer av mönster kan det också bara lägga till en trevlig liten överraskning till matsalen eller hemmakontoret.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4 och 5.