7 Ultra Moderna Trappor

7 Ultra Moderna Trappor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du vill föryngra ditt hem så kan en modern trappa säkert göra det. Det kan kräva mycket tid och tålamod från din sida, men det är definitivt värt det. Ta en titt på sju av de mest moderna trapporna.

1) Ryggstrålade trappor.

Denna funktion kommer att ge ditt hem celeb-behandlingen. Du kan inte förneka hur imponerande detta ser ut och bara föreställa dig hur fantastisk trappan kommer att se på natten också. Slå av lamporna och låt den vackra baklykta trappan leda dig till ditt rum.

2) Glasakt.

En glassteg är ett säkert sätt att uppnå ett modernt och elegant utseende. Det finns inte många andra stilar av trappor med ett så slående utseende som den här.

3) flytande trappor.

Flytande trappor ger en magisk kvalitet till alla hem. Designen är förenkling, men effekten är bländande. Den lyckas uppnå den perfekta blandningen mellan att vara djärv men elegant samtidigt.

4) Lägg till lite färg.

MoreINSPIRATION
  • Roliga Décor Tips för trappor
  • Snygga flytande trappor för en elegant inredning
  • Trappor design av Edilco

Om du inte vill ha det krångel att byta ut trappan ska du få ut din pensel och lägga till lite färg. Detta är ett enkelt sätt att skapa ett modernt utseende utan att gå igenom kostnaden och besväret med en ny trappa. Inte bara detta, men trapporna kommer att se nya ut när du har givit dem en slicka av färg.

5) Kantiga trappor.

Dessa trappor ser ut som om de är flytande och den i bilden har en särskilt modern atmosfär. Vanligtvis trätrappar är mer associerade med traditionella mönster. Således är detta ett bra alternativ för dem som vill ha en trätrappa men ändå vill hålla stilen fräsch.

6) Uppdelade trappor.

Att skapa en uppdelning i mitten av trappan är mycket innovativ. Det är osannolikt att du kommer att se många bostäder skryta med denna stil av trappa - vilket är det som gör det så bra.

7) Betongtrappor.

Betongtrappor är bra för dem som letar efter något modernt men vill inte ta för många risker. De ser obefläckade, samtida, och passar in i alla stilar i hemmet.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6 och 7.