En lugn lägenhet med en vit inredning och en vacker balkong

En lugn lägenhet med en vit inredning och en vacker balkong
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns många strategier som du kan anta när du dekorerar din lägenhet. Beroende på effekten du försöker uppnå kan du antingen välja djärva eller mjuka färger, för moderna eller vintage möbler och för sofistikerade eller avslappnade element. Till exempel, om du vill att din lägenhet ska vara lugnt och fridfullt där du kan koppla av och varva ner efter en hektisk dag på jobbet, kan du hitta inspiration från dessa bilder.

Denna lägenhet har en mjuk färgpalett med pasteller och mycket vit. Detta skapar en rymlig inredning, en luftig atmosfär, ett rent och friskt utseende. Vit är dock en kall färg och det kan snabbt bli överväldigande eller tråkigt. För att undvika det var strategin i detta fall att använda djärva och färgglada accentfunktioner.

Beroende på rum och dess funktion har strategin justerats. Till exempel är sovrummet mycket lugnt och avkopplande. Det har vita väggar förväntar sig en accentvägg som har en mönstrad tapeter. Den färg som valts för tapetet är dock inte en djärv men en mild gråskugga med vita inlägg.

MoreINSPIRATION
  • En trendig färgkombination: Grå och gul, perfekt för både fet och snygg interiör
  • Litet men lugnt och vackert hus i Holland
  • Minimalistisk och rolig bloggare lägenhet i Amsterdam

För vardagsrummet är strategin lite annorlunda. Väggarna är också vita och golvet har en ljus finish. Det finns ingen accentvägg men i stället har en liten del i läshörnet en enkel, svartmålad silhuett av trädgren. Stolen är svart och detta skapar en mycket stark men elegant kontrast. I hela rummet finns alla slags färgglada små detaljer. Samma strategi användes också för resten av lägenheten. {Found on Alvhem}.