Amazing Stables Conversion i Sydney

Amazing Stables Conversion i Sydney
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vad som en gång var ett stabilt är nu ett vackert hem i Sydney. Denna 120 år gamla byggnad är nu ett förtrollande, unikt och privat hem. Enligt fastighetswebbplatsen är den "belägen bara några ögonblick från Hawksburn Village och tidigare stall av en Wheel-Wright".

Detta ljuva hus är värd två sovrum, ett badrum, ett öppet våning vardagsrum och matplats med kök, en studie, omklädningsrum, källare och avskild muromgärdad trädgård. Det har fantastiska funktioner, som en öppen spis, ett förhöjt spa och en kocks kök fullt utrustat med rostfria vitvaror och en massiv 13 fot lång amerikansk körsbärsbenk.

MoreINSPIRATION
  • Roligt turkoshus i WaterColor, Florida
  • City View Residence House ligger i Austin Texas
  • Underbar skolkonvertering i Boston

Dessutom har den en ren, enkel design och en mjuk, neutral färgpalett som skapar känslan av ett ljust utrymme. En annan viktig aspekt är platsens eklektiska känsla på grund av kombinationen av moderna och traditionella element. Dessutom har det stora fönster som översvämnar huset med naturligt ljus. Designarna behöll träbalkarna som ger den en rustik känsla.

Men vänta, det är inte allt, den här fantastiska bostaden har också tillräckligt med utrymme för parkering av två bilar och underbar, frodig vegetation som får dig att känna dig som om du var i mitten av naturen.

Wrights Terrace Residence är en lugnande plats, perfekt för underhållande familj och vänner och, viktigare, en varm och välkomnande plats att landa.