Vänd din källa till en bar, 20 inspirerande design som gör dig Drool

Vänd din källa till en bar, 20 inspirerande design som gör dig Drool
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vad bättre att göra med din källare än att förvandla den till en bar? Det är ett lugnt utrymme, privat och välisolerat. Så om du inte behöver platsen för något annat som ett hemkontor eller ett förråd, är en bar ett mycket giltigt och bra alternativ. Ombyggnaden skulle vara enkel och snabb.

Först av allt, bestämma var baren skulle gå.

Det måste antingen vara någonstans i mitten där det kan vara kontaktpunkten för rummet eller på en av väggarna. Få några barstolar och den här delen är redan klar. Men du behöver mer än en räknare och några stolar. Du vill också ha lite lagringsutrymme här också. Det finns flera alternativ i det här fallet.

MoreINSPIRATION
  • 5 inspirerande vinlagringslösningar för alla utrymmen
  • Hur man renoverar källaren och gör den till ett vänligt utrymme
  • Så här omvandlar du källaren till ett extra rum

Multifunktionell design.

Till exempel kan du designa baren som en köksö och inkludera lådor och förvaringsutrymmen. Om du vill att baren ska se professionell, behöver du också en diskbänk och vissa hyllor för flaskor och glasögon. En vinställ skulle också vara trevligt att ha.

Naturligtvis kan du ta saker ett steg längre och förvandla källaren till en vinkällare med en bar och en sittgrupp. En annan intressant idé kan vara att göra detta utrymme till en slags hemmabio eller medierum med, naturligtvis, en bar.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6 och 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 och 20.