Hemskydd i Phoenix

Hemskydd i Phoenix
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5
De rankningar och rankningar som uttrycks på denna webbplats är Freshome.com och kan ändras. Vi kan tjäna en provision på försäljning från de företag som ingår i vår ranking, men vi låter inte betalning påverka våra rankningar.

Ökenlandskapet erbjuder Phoenix-invånare en vacker och fridfull bakgrund för att leva säkra och lyckliga liv. Men vissa människor tycker att sinnesfrid är en extra bonus för att bo nära den ostörda geografin i den amerikanska öknen - en sinnesfrid som bara erbjuds av ett anständigt hem säkerhetssystem. Borta är dagarna av högljudda, brådskande inbrottslarm. I stället lever vi i en ålder av full hemautomatisering, där du kan hålla ett öga på ditt vardagsrum medan du vandrar på Sonoran Preserve eller fjärrlåsa dörrarna om du rusar ut för snabbt.

Våra val för bästa hemSäkerhetssystem

  • Frontpoint
  • Skydda Amerika
  • SimpliSafe
  • Vivint

Men hemsäkerheten går utöver att skydda dina värdesaker, det kan också hålla din familj säker. Från rök och brand till kolmonoxid kommer ett toppmodernt hemförsörjningssystem också att varna dig för faror som förbrukar oräkneliga hem över hela landet. Det är inte allt dum och dumhet heller. Vissa system låter dig även styra ljud- och videoinställningar så att du kan lyssna på musik eller titta på filmer i alla rum.

Enligt Phoenix polisens ordförande Sgt. Vincent Lewis, det enklaste sättet att hålla ditt hem säkert är att helt enkelt låsa dina dörrar och fönster, men det finns alltid mer du kan göra.

"Invånarna borde göra sina hem oattraktiva för inbrottstjuvar, genom att se till att dörrarna och fönstren låser ordentligt, behåll landskapsplaneringen, håll träden och buskarna trimmade och borta från dörrar och fönster där inbrott kan gömma sig", säger Sgt. Lewis tillade.

Men utanför det erbjuder så många tjänster så många funktioner, och det kan vara svårt att välja vilken som är bäst för ditt hem och din familj. Så vilket system är bäst för dig? Det är där vi kommer in. Vi har utvärderat och rankat de bästa hemförsäkringsbolagen i Phoenix. Oavsett om du hyr eller äger, finns det ingen anledning att du inte kan lägga till extra oomph till ditt automatiska hemförsörjningssystem.

Grunderna för hemförsörjning

Hemsäkerhet är i sin tur enkel. Någon bryter in i ditt hus, systemet meddelar dig eller övervakningsföretaget och polisen. Om det finns en brand, varnar systemet brandkåren. Men det är lite mer konsumenter måste tänka på innan man köper ett system.

DIY Monitoring vs Professional Monitoring

Vissa alarmsystem är anslutna till ett callcenter som kommer att kontakta de första svararna omedelbart, om larmet är utlöst. För att få professionell övervakning måste du ha en internetanslutning, telefonlinje eller mobiltjänst. För cellövervakning varierade de företag vi granskade från $ 35 till $ 60 per månad. Inte en dålig kostnad för att veta att du inte behöver lyfta ett finger i händelse av att ditt larm går av.

Å andra sidan, om du väljer en DIY-system, du är inte ansluten till ett callcenter. Det innebär att du, bosatten, informerar polisen eller brandkåren om eventuella larm som går ut i ditt hem. Självklart får du spara den extra månatliga avgiften, vilket kan öka i över 12 månader. Allt du behöver göra är att köpa utrustningen, anslut den till ditt internet och gå. Var noga med att din anslutning inte går ut, annars är ditt hem sårbart kvar.

Custom Systems vs Bundles

Hemförsäkringsbolag erbjuder i allmänhet två alternativ till konsumenterna. Om du vill gå med en snabb plockning, skulle du gå för ett buntpaket. Tänk på det som att beställa kabel-tv. Det finns vissa nivåer av förpackning med uppsatta prispunkter. Börja med ett grundläggande paket, du kan få det minsta läget för att säkra dina dörr- och fönstersensorer, knappsatser och fastighetsövervakning. Men du kan lägga till funktioner med uppsatta premiumpaket, med mer säkerhet och internet eller mobil övervakning. Bundna säkerhetspriser varierar sällan när du fattar det beslut som passar dig och din budget.

Anpassade paket beror på ditt hem, men erbjuder olika funktioner som bäst skyddar ditt hem. Och eftersom alla hus är som en snöflinga - inga två är desamma - kommer företagen sannolikt att skicka en representant för att utvärdera din för att bestämma vad ditt anpassade larmsystem kommer att kräva. Den praktiska lösningen från företaget gör att du kan göra ett välgrundat val baserat på husets exakta behov med hjälp av en branschkompetent. Men till skillnad från buntpaket är prissättningen nästan omöjligt att avgöra utan ett citat. Fortfarande erbjuder många anpassade tjänster månatliga kontrakt, i motsats till det 36-månaders kontraktsminimum som vanligtvis krävs med buntar.

Innan du köper

Innan du klickar på "Skicka beställning" -knappen och förbinder dig till en fullfjädrad säkerhetsinställning, bör du utvärdera exakt vad din livsstil kräver. Det skulle till exempel inte ge någon mening att begå ett 36-månaders kontrakt när du bara har 10 månader kvar på ditt leasingavtal. Och om du är en långsiktig husägare med en familj, kanske ett DIY-system kräver mer uppmärksamhet än vad du kan ägna åt att övervaka din egen hemförsörjning. Plus, om du redan är en husägare, kan lägga till ett professionellt övervakat hem säkerhetssystem öka värdet till din egendom och även ge dig en paus på husägarens försäkring.

Tänk också på hur mycket hem säkerhet du faktiskt behöver.Behöver varje rum verkligen en säkerhetskamera och rörelsedetektorer? Det är bäst att du går in i sökandet efter ett hem säkerhetssystem när du förstår vad du behöver för att göra ditt hem säkrare, för att inte tala om vad som hjälper dig att hitta sinnesfrid.

Freshome's Top Picks för det bästa hemförsörjningssystemet i Phoenix

Teamet Freshome.com utvärderade de sex ledande hemförsäkringsbolagen som betjänar Phoenix huvudstadsregionen. Vi bestämde de tre bästa som baseras på fyra faktorer: Kundtjänst, utrustning, välstånd och kostnad. Med hjälp av dessa kriterier mättes hur bra de står emot Freshoms rekommenderade hemförsörjningssystem. Av de sex företag som vi utvärderade stod tre ut som de bästa.

Om du är på väg med ett lokalt alternativ, vill du kolla Bonds Alarm, Bulwark Security och JPG Security Consulting. Alla tre uppfyllde våra kriterier baserat på deras kundsupportlag (du kan faktiskt få en människa att svara på telefonen!), Deras rykte bland Phoenix-boende och deras övervakningskostnader.

Fortfarande, om du inte har något emot att gå med ett nationellt företag, måste de bästa buntade alternativen vara Frontpoint, Protect America och SimpliSafe. Standout DIY-kit är Lowes Iris and Piper NV.

De bästa hemförsäkringsbolagen baserade i Phoenix

Obligationslarm

Detta säkerhetsföretag stoltserar med att skydda dalen företag och husägare sedan 1957. Eftersom denna verksamhet är familjeägt och drivs har personalen erfarenhet av att veta hur viktigt det är att skydda det du älskar och äger.

För att säkerställa kundnöjdhet erbjuder Bonds Alarms en års garanti på nyinstallerade säkerhetssystem. Denna garanti omfattar alla delar och arbeten på reparationer och service som sker under det första året av ägande på grund av standard slitage. Om systemet behöver repareras är personalen tillgänglig 24 timmar om dygnet varje dag på året för att få en servicetekniker ut till ditt hem eller företag inom fyra timmar. Tänk på att du kan få upp till 15 procent av din försäkring för att installera ett larmsystem. En annan anledning till att skydda ditt hem och företag är en smart investering. Om du gillar att hålla dig informerad, producerar Bonds Alarm ett månatligt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om de senaste produkterna och tjänsterna. Kolla in tipsen för brottsförebyggande åtgärder, tillsammans med råd om hur du bäst behåller ditt system.

På mindre än en dags tid kunde du ha ett kvalitetssäkerhetssystem av Bonds Alarms som använder den bästa tekniken runt. Nå ut för en gratis säkerhetsgranskning för att se hur skyddad du kan vara.

Bulwark Security

Jeff Monson, ägare till Bulwark Security, uppmuntrar kunderna att ringa honom med några frågor eller förslag angående företagets arbete. Därför är det inte svårt att tro att detta företag är en tre-timmars mottagare av Angie's List Super Service Award, Kudzu Best of 2012 Award, och är också rankad som en A-medlem med BBB. Yelp kundrecensioner ger också detta företag en femstjärnig rang på grund av kundtillfredsställelse. Det är lätt att se att kunderna är nummer ett för det här företaget.

Företagets Honeywell-byggda system börjar så lågt som $ 25 per månad, liksom kommersiella säkerhetspaket. Smarta system är också populära och är en favorit bland dem som älskar avancerad teknik. Tack vare den smarta säkerhetsappen som företaget har på plats kan kunderna använda en iPhone, Droid, Blackberry, iPad eller PC för att styra ett larmsystem. Ta emot SMS och e-postmeddelanden för att veta exakt när en arm eller avväpning sker.

Vill du spara pengar på din elräkning? Har Z-Wave Termostat installerad, och du behöver inte påminna dig om att justera termostaten när du lämnar en semester. Kopplas till ditt larmsystem, Z-Wave-termostaten återställs till temperaturen för ditt val när ditt system är larmat. När den är avväpnad kommer den att återgå till din normala temperatur när du kommer hem. Denna speciella funktion kan läggas till någon av bostads- eller kommersiella larmpaket.

JPG Security Consulting

Om du behöver ett säkerhetssystem som är anpassat till dina specifika behov och budget, kan JPG Security Consulting bara vara det du söker. Detta företag drivs av en tidigare polis och tidigare "Officer of the Year" -mottagare som förstår allt som finns att veta om hem säkerhet och säkerhet.

Från och med $ 30 per månad med en gratis installation och aktivering erbjuder detta företag ett gratis hem säkerhetssystem med din installation som även innehåller rabatterade övervakningspriser. Om du föredrar att ha en trådlös och mobiltelefonanslutning börjar priserna vid $ 35 per månad. Den hastigheten inkluderar samma fria installations- och säkerhetssystem, värderat till $ 1500. Det finns inga förskottsavgifter, så kunderna kan få ett system installerat utan att behöva försöka spara för ett stort säkerhetssystem. Dessutom har JPG Security Consulting en garanti för att du inte hittar med de flesta andra företag. Om de inte kan slå en konkurrents pris betalar JPG Security Consulting dig $ 100.

Som ett högt rankat företag kan du känna dig säker med att andra har fått femstjärnig behandling. Om du hänvisar till en klient till JPG får du en bonus på $ 100, eller be företaget att göra en donation för att hjälpa fallna polisens familjer eller funktionshindrade veteraner.

Bästa bundna alternativen

Frontpoint: Frontpoint är ett prisvärt alternativ med en otrolig, kundtjänst som erbjuder DIY-installation av sitt cellulära system - levereras direkt till din ytterdörr. Vad som skiljer det från andra DIY-kit är dock att Frontpoint är professionellt övervakad. Välj mellan tre paket som kräver ett 36-månaders övervakningskontrakt. Du måste kontakta Frontpoint för att få en offert.

Skydda Amerika: Precis som Frontpoint kräver Protect America ett 36-månaders övervakningskontrakt och erbjuder även DIY trådlös installation. Men istället för tre erbjuder de fem säkerhetspaket. Det är dessutom att skydda Amerika kräver ingen kostnad för systemet.

SimpliSafe: Vid $ 15 / månad cellulär övervakning kan SimpliSafe vara det bästa valet för din pocketbook. De erbjuder fyra paket, och till skillnad från sina konkurrenter krävs inga kontrakt.

Bästa DIY säkerhetssystem

Lowes Iris: Lowes Iris är epitom av DIY, med ett fullt anpassningsbart system. Lowes erbjuder starterpaket om du inte känner dig äventyrlig. För Tony Starks där ute kan du dock bygga upp din installation från början. Iris är kompatibel med professionell övervakning för en låg månadsavgift.

Piper NV: Om du inte har mycket utrymme, så är Piper NV-systemet för dig. Det är ett enda fristående torn med en 180 graders kamera, rörelse- och ljudsensor och hörbart larm.

Lokala företag som inte gjorde klippet

Av de många lokala hemförsäkringsbolagen vi utvärderade var några av dem helt enkelt inte överens med våra standarder. Några hade riktigt skumma webbplatser som gjorde det omöjligt att dechifiera vilka system de faktiskt erbjöd. Andra fick inte bra recensioner från konsumenterna och inte tillräckligt med information där ute. Sedan fanns det de som helt enkelt inte svarade på våra frågor när vi ringde och mailade.

  • Titan Alarm
  • Adobe Home Systems
  • Lanza AV Home Theater & Security

Vanliga frågor

Är falska larm en stor sak?

Phoenix har en robust befolkning på mer än 1,5 miljoner människor, och ett falskt larm kan leda till huvudvärk för de första respondenterna. När du har installerat ditt hem säkerhetssystem är det viktigt att du vidtar några försiktighetsåtgärder för att förhindra falska larm, som kan orsakas av olyckor så enkelt och förståeligt som att du anger fel systemkod.

I 2012 svarade Phoenix polisen på 35 288 falska alarmsamtal, vilket resulterade i 17 644 spillda manstimmar, enligt Arizona republiken. Det resulterade i att $ 3,4 miljoner dollar spenderades - liksom $ 1,7 miljoner i böter. Det var självklart att de inte gjorde pengarna tillbaka.

"Vi vet att det finns en kostnad för att göra brottsbekämpning. Vi tror att larm är ett viktigt verktyg för allmänheten att använda för att skydda deras egendom och familjer. "- Phoenix polisens ordförande, Sgt. Vincent Lewis

Phoenix Police Department tar inte ut för första gången falska alarmsamtal för tillåtna användare.

Så hur kan du förhindra inte bara bortkastade pengar från din sida, utan förlorade tid för polis och brandkår? Det är faktiskt väldigt enkelt. Phoenix polisen föreslår att alla i ditt hem bekanta sig med larmsystemet. Lås alltid dörrar och fönster innan aktivera systemet. Var noga med att få utrustningen rutinmässigt inspekterad. Kom ihåg att du behåller ditt larm korrekt - det gäller att byta batterier regelbundet.

Hur registrerar jag mitt larm i Phoenix

Phoenix stad kräver att alla larmsystem ska vara registrerad. Om du inte får tillstånd för ditt larmsystem kan det leda till avgifter varje gång polisen eller brandkåren svarar - $ 96 respektive $ 106. Men aldrig rädda, Phoenix Polis Avdelning gör det enkelt att registrera ditt system.

För att registrera för ditt tillstånd från staden Phoenix, gå helt enkelt till Phoenix Police False Alarm Prevention Program och ladda ner en Ansökan.

Är ett hem säkerhetssystem värt det?

I ett ord, ja. Inte bara lägger du till lugnet, ett hem säkerhetssystem minskar avsevärt chansen att ditt hus blir rånat. Enligt en 2012 studie som utförs av forskare vid University of North Carolina i Charlotte, uppgav ungefär 60 procent av de undersökta erfarna inbrottstjänstemänna att enbart ett alarmsystem skulle tvinga dem att söka ett nytt mål helt och hållet. Det är några ganska bra odds.

Hur mycket säkerhet behöver jag faktiskt?

Det beror på hur mycket du vill, att vara helt ärlig. Men Freshome rekommenderar att du väljer ett system med hörbart larm, dörrgivare och fönstersensorer. Frågan är hur mycket utrymme du täcker? Ju större ditt hem desto mer behöver du. Och om du bestämmer dig för att gå med ett fullständigt övervakat paket, så kan du också överväga att lägga till rök- och kolmonoxiddetektorer för den extra tryggheten.

Poängen

Att känna sig trygg är verkligen subjektiv och varierar från person till person. Men när du lägger till ett extra hemskyddssystem i din levnadsförhållande kan du känna dig som om du har en mindre sak att oroa sig för. Det finns alla slags system där ute som passar dina behov och de har olika prispunkter för att passa alla budgeter - från student till professionell. Så om du vill känna dig lite säkrare på natten, när du är på jobbet, eller när du är på semester, var snäll och överväga våra rekommendationer.

Bästa Bundlar: Frontpoint, Protect America

Bästa Lokala: Bonds Alarm, Bulwark Security, JPG Security Consulting

Bäst för studenter, hyresgäster eller korttid: Lowes Iris, Piper NV