4 Eleganta julbordsscape-idéer som kommer att värma upp ditt hem denna högsäsong

4 Eleganta julbordsscape-idéer som kommer att värma upp ditt hem denna högsäsong
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Försök med en av de här julborden idéer för att krydda din semester underhållande. Bild: Rikki Snyder

Nu när vintern äntligen har kommit, är det dags att komma in i semesterandan. Om du är något som oss betyder semesterperioden mycket underhållande för familj och vänner. Som designmissbrukare är estetiken i våra semesterdekorationer lika viktiga som vår inredning.

Med det i åtanke är det här fyra eleganta julbordsscape-idéer som kommer att värma upp ditt hem denna högsäsong. Läs dem över och ge dem din egen snurr för att låta din egen känsla av personlig stil skina.

Inkludera en mängd olika vintertextilier för att skapa ett mysigt utseende. Bild: STACIE FLINNER

Inkludera mysiga textilier

Vi älskar, kärlek, älska det här mysiga, tröjebaserade tabellen. Det finns något så annorlunda om det, men det utmanar utan tvekan den klassiska semestern. Denna bordinställning gör att vi vill curl upp med en bra bok på en kall vinterdag - en av våra favorit fritidsaktiviteter på heltid.

Eftersom garndukar kommer säkert att vara få och långt ifrån, kommer den här ideen troligen att fungera bäst för dig som inte har något emot att göra lite sömnad. Du kan köpa tygerna på gården hos din lokala hantverksbutik och göra justeringar för att passa ditt unika bord. Här använde de ull och flanell, men gärna experimentera med fleece eller ett annat mysigt alternativ.

Colorwise du vill följa samma riktlinjer som du skulle med dina andra inredningsprojekt. Lägg märke till hur bilden ovan överensstämmer med regeln 10-30-60. I detta fall tjänar gräddtröjan som den dominerande färgen, guldpulveret innehåller sekundärfärgen och den mönstrade flanellen fungerar som accentfärgen.

Lägg till metaller för att ge ditt bord en modern känsla. Bild: Atelier Blanc

Prova moderna metaller

Vi har pratat om blandade metaller tidigare - och de är definitivt snygga, trendiga och kan ta några tabeller på en helt ny nivå. Som du säkert vet är guld, rött och grönt det vanliga färgvalet för jul-tema tabeller. Men den här rosa och metalliska layouten ger en ultramodern vridning på typiska traditioner.

Om du vill prova denna design, är det bästa att kolla in begagnade butiker för en rad olika föremål. Du vill samla vaser, blomkrukor, tekannor, ljusstakar och krukor. Som sagt, gärna bli kreativ när det gäller de saker du samlar in. Var noga med att byta ut materialet. Få en blandning av guld, mässing, brons och terrakotta. Fyll sedan på saker med vackra vinterblommor.

Nyckeln till att dra denna utseende är att låta metallikerna vara stjärnan i showen. Du märker att allt annat i bilden är dämpat. Stearinljuset, plattorna och även själva bordet är avsiktligt neutrala nyanser.

De med rustik smak kanske vill välja tall som en viktig kontaktpunkt. Bild: Happy Grey Lucky

Gå rustik med tall

De som älskar rustik design kanske vill överväga att skapa en likhet med denna tallrik. Med nålar, pinjekonar och ljus som kommer samman för att skapa en innovativ satsning på en bordrunner, omfattar detta utseende verkligen skönheten i vintersäsongen.

Vårt bästa råd till dig här är inte att gå den naturliga vägen. Köp elementen för din bordsform på en hantverksbutik istället för att samla dem från det stora utomhus, särskilt för att du aldrig vet vilken typ av buggar som oavsiktligt gömmer sig i löven. Plus, i slutet av dagen kommer din butiksköp helt och hållet att bli mer enhetlig.

För att dra av den här designen vill du att de flesta saker ska vara så neutrala som möjligt. Lägg märke till de svarta tallrikarna, enkla glasögon och vita ljus. Men du vill inte att designen ska se ut för enkel. Det är därför ett tillägg som guldsilveran - eller kanske till och med lite gnista - är väsentlig för att hjälpa den att dyka upp.

Geometriska mönster kan också vara en del av semestern. Bild: Houzz - Tabellbilder

Omsmycka geometriska mönster

Vår sista look är lite mer utanför lådan. Än en gång är geometriska mönster en populär trend, så det finns ingen anledning till att de inte borde hitta en plats på ditt semesterbord. Här märker du att designern parade blandade och matchade mönster för att lägga till ännu mer visuellt intresse för slutspelet. Du kan göra detsamma eller välja bara ett mönster och hålla utseendet mer sammanhängande.

Den röda, vita och svarta i detta foto är en snyggare ta på en typisk julbordsmatch. Med det sagt, om du ville gå lite mer traditionell, kan du byta ut svart servett eller bambu placemat för en vit eller grön.

Håll våra julbordsscape-idéer nära till hands under semestern. Bild: Martha Stewart

Design behöver inte alltid vara direkt relaterat till dina interiörer. Med semestern precis runt hörnet börjar vi tänka på hur inredning kan användas när du underhåller familj och vänner. Använd våra julbordsscape-idéer för att skapa en tabellinställning som verkligen återspeglar din unika känsla av personlig stil.

Vad tycker du om våra julbordsscape-idéer? Lägger du mycket på din inredning när du underhåller? Berätta allt om det i kommentarerna nedan.