De bästa solpanelerna: Kör ditt hem med Freshoms toppval

De bästa solpanelerna: Kör ditt hem med Freshoms toppval
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oavsett om du försöker rädda jorden eller din elräkning, kan solpaneler vara ett utmärkt sätt att driva ditt hem. Eftersom kostnaden för el fortsätter att öka har solpaneler uppstått som ett allt mer livskraftigt och konkurrenskraftigt alternativ för att hålla lamporna kvar i ditt hem.

Men det är inte så enkelt att välja de bästa solpanelerna för ditt hem. Mellan att väga kostnaden för en högt uppbyggd solpanelinstallation och skilja skillnaderna mellan tävlingen är shopping för dem mer än tillräckligt för att få ditt huvud att snurra.

Inget behov av att skada; Vi har gjort det hårda arbetet för dig. Efter otaliga timmar av forskning om enskilda produkter och vetenskapen om solenergi, samt att jämföra dussintals välrenommerade oberoende recensioner och vittnesmål, fann vi Kyoceras KD315GX-LPB att vara den bästa solpanelen övergripande.

Kyoceras polykristallinmodul kombinerar toppmodern energieffektivitet, kraftuttag med hög effekt och ett snyggt elegant utseende för att ta vår toppläcka. Håll dig uppdaterad för vår fullständiga recension av Kyocera KD315GX-LPB nedan.

I den här artikeln lär du dig:

 • Hur vi väljer de bästa solpanelerna
 • Andra solpaneler att överväga
 • Full genomgång av de bästa solpanelerna
 • Våra slutliga tankar

Hur vi väljer de bästa solpanelerna

Med alla de faktorer som spelar för att hitta rätt solpaneler var det visserligen lite svårt att bryta ner. För att komma till svaren spenderade vi ca 40 timmar siktning genom information om solpaneler och solenergi. Vi lägger mycket tid och bryr oss om att undersöka ett antal välrenommerade företag tills vi hittade den bästa.

Precis som om allting finns att handla för, att hitta en one-size-passar-allat närmande är nästan omöjligt, särskilt med det antal faktorer som går till shopping för solpaneler. Det första och viktigaste steget är att förstå hur de fungerar.

I ett nötskal konverterar solpaneler solenergi till el. Solcellerna i panelen använder ett fotovoltaiskt material, typiskt antingen monokristallint eller polykristallint kisel, för att absorbera solens energi. Detta medför att elektronerna i materialet flyr och fångas för att skapa en elektrisk ström.

Eftersom den uppenbara nödvändigheten av att solpaneler fungerar effektivt är närvaron av solljus, är din geografi den största avgörande faktorn för huruvida det är lönsamt att gå sol. Till exempel, de som bor i Barrow, Alaska, som inte ser solen i mer än två månader varje vinter, kommer definitivt vill överväga en annan kraftkälla tills de ljusa sommardagarna rullar runt.

Därför analyserade vi faktorerna bakom solen och valde det bästa övergripande alternativet för de flesta människor. Den högra solpanelen borde balansera en stark effekt, en obetydlig design och en hög energieffektivitet, samtidigt som den blir relativt överkomlig.

För oss slog Kyocera KD315GX-LPB alla de rätta anteckningarna och stod klart över resten som den bästa solpanelen på marknaden.

Andra solpaneler att överväga

Yingli Solar Panda 60 Cell Series

De goda: Yingli Solar Panda 60 Cell Series var mycket nära att vara vår övergripande plockning. Det kinesiska företaget tillhandahåller mer än 60 miljoner solpaneler över hela världen, med goda skäl. Denna monokristallina solpanel har en respektabel maximal energieffektivitet på 17,2 procent och en flexibel effekt som sträcker sig från 260 till 280 watt. För att kunden söker en flexibel nätverkslösning, är Yingli en stark konkurrent.

Den inte så bra: En av Panda 60 Cell Series styrkor råkar också vara vad som behöll Yingli ur vår toppläcka. Medan flexibilitet är önskvärd för många bostäder behöver den optimala solpanelen för de flesta kunder ha högre effekt.

Kanadensisk Solar CS6X-305M

De goda: Canadian Solar CS6X-305M var en annan stark contender för toppvalet och förtjänar definitivt lite uppmärksamhet. Dessa monokristallina paneler är byggda för att passa lätt in i modern arkitektur och medeltal en energieffektivitet på 15,9 procent. Dessutom är de byggda för att hålla och anses vara bland de mest slitstarka på marknaden, vilket gör dem till ett bra alternativ för alla som bor i ett dåligt väderbestämt område i landet.

Den inte så bra: Effekten är lämplig, men inte lika imponerande som andra konkurrenter. Det är också något på den dyra sidan.

Hanwha Solar HSL 60 Monomodul

De goda: HSL 60 Mono-modulen är inte vad du skulle överväga en rockstjärna i solpaneler, men det är ett robust och pålitligt alternativ. Med en 12 års produktgaranti och en 25 års prestationsgaranti, kan du förvänta dig att få ett bra pris för pengarna med den här. HSL 60 erbjuder en energieffektivitet på cirka 16 procent och är byggd för att motstå svåra utomhusförhållanden, vilket gör det till en arbetshorse för alla hem som väder upp elementen.

Den inte så bra: Denna panel tävlar helt enkelt inte om effekt, vilket ger maximalt 265 watt. Generellt presterar det inte på många områden och är bäst reserverat för dem som letar efter ett solidt och relativt överkomligt alternativ.

Bildkälla: Omega Energy

Full genomgång av de bästa solpanelerna: Kyocera KD315GX-LPB

Konvertera till solenergi kan vara bra för många anledningar. Självklart är något som helst att försöka minska vår påverkan på miljön och driva mot ren energi.Men för de flesta av oss är den största orsaken att gå sol, att bekämpa det evigt stigande priset på el och spara lite mer tjänade pengar varje månad, och det finns ingen skam i det.

Om du antar att du bor i ett geografiskt solskyddsområde, kan de rätta solpanelerna spara dig hundratals dollar varje månad, vilket gör det värt de initiala kostnaderna. I vår forskning hittade vi Kyocera KD315GX-LPB solpanel för att vara det bästa för pengarna, oavsett om du bara köper några eller helt konverterar till solenergi.

Kyoceras polykristallinmodul är en imponerande väldesignad solpanel, vilket ger en solid 16 procents energieffektivitet och genererar 315 watt kraft, alla inslagna i en slank, lågprofilig panel. Även om det finns andra företag som erbjuder något högre energieffektivitet, är de flesta monokristallina och mycket dyrare.

Förutom de uppenbara fördelarna med en prisvärd högpresterande panel är Kyocera också hållbar. Panelerna kan klara en industristandard på 113 pund tryck per kvadratmeter från snö eller is, vilket gör dem säkra överallt där du kan använda dem. Det kan också säkert ta övergrepp från 1-tums diameter hagel slingrande upp till 51 miles per timme.

Dessa paneler kan överleva några ganska extrema temperaturförändringar också, från 40 grader under noll till 194 grader Fahrenheit. (Uppriktigt sagt, om ditt hem upplever någon av dessa temperaturer, kan vi vänligen föreslå att du flyttar och är säker på att kolla vår hemsida för idéer om ditt nya hem.)

Företaget erbjuder en fem års produktgaranti för att garantera att produktens utförande håller fast. Dessutom kommer Kyocera även att täcka panelens prestanda till 80 procent av sin minsta nominella effekt i 20 år, vilket ger dig lugn och ro för din strömkälla.

Om du aldrig ägt en solpanel kanske du undrar om underhållet är nödvändigt. Medan vissa kan vara en chore för att fortsätta fungera, stolar vår toppval på att vara lätt att underhålla. Med dessa paneler kommer tillfällig rengöring med vatten och tvättmedel att göra tricket, tillsammans med en årlig check-up för att säkerställa att anslutningarna är intakta.

Även om denna solpanel var det bästa vi kunde hitta är det inte perfekt för alla. För en sak väger det en obekväma 60 pund, vilket gör det möjligt att arbeta med. Dessutom erbjuder Kyocera inte en live-chat-funktion på sin webbplats, vilket kan vara en verklig huvudvärk om du behöver en fråga som besvaras snabbt av tillverkaren.

Sammantaget är Kyocera KD315GX-LPB solpanel det bästa övergripande alternativet på marknaden. Oavsett om du köper en enda panel eller omvandlar ditt hem fullt så är det det märke vi rekommenderar. Med sin energieffektivitet och hög effekt till en överkomlig kostnad är detta den perfekta panelen för att hjälpa dig att byta till solkraft.

Vem är bäst för, och vem ska gå över det?

Kyocera KD315GX-LPB solpanel är bra för alla som vill uppnå energieffektivitet och effekt utan att shelling ut för dyrare monokristallina moduler. Kyocera-ägare kommer också att ha sinnesro med att det är en välbyggd, hållbar solpanel.

Även om det blandar det bästa av många världar, är Kyoceras panel inte lika energieffektiv som dess monokristallina motsvarigheter. Om du har den utgiftsbara inkomsten att skal ut för en monokristallinsk panel som når 19 eller 20 procent effektivitet, kanske du vill utforska det alternativet.

Vad gjorde Kyocera KD315GX-LPB solpaneler stå ut?

 • Oöverträffad kundtillfredsställelse
 • Övergripande överkomliga priser
 • Konsekvent rättvisa utbetalningar
 • Bra rabatter och buntningsmöjligheter
 • Top-of-the-line applikationer och verktyg

Typer av solpaneler

Att välja rätt solpaneler för dig beror på ett antal enskilda faktorer, inklusive geografi, nuvarande elkostnader och preferenser av solcellsmaterial. Utan att bli försvagad i jargong, låt oss ta en snabb titt på de två fotovoltaiska materialen och hur de kan påverka solpanelens kostnad och prestanda.

Monokristallin kisel: Detta är den högkvalitativa kisel du kan få i en solpanel. På grund av detta är monokristallina paneler överlägset mest effektiva på marknaden, typiskt med 15-20 procent energieffektivitet.

Dessutom är dessa solpaneler mer utrymmeffektiva, eftersom de släpper ut mer kraft än andra fotovoltaiska material. De tenderar också att vara de längsta bestående panelen pengar kan köpa.

Allt det låter ganska bra, eller hur? Tja, det kommer till en kostnad. Monokristallina solpaneler är nästan alltid de dyraste på marknaden. Med detta sagt är namnet på spelet att trimma energikostnaderna under många år. Monokristallina paneler är vanligtvis en värdefull investering och kommer att ligga i många år framöver.

Polykristallin kisel: Detta är mycket billigare att producera än monokristallint, vilket gör det till ett mer överkomligt alternativ för att driva ditt hem. De pengar som sparas på förhand kommer dock att vara mycket större än de pengar som trimmas från din energibrev.

Polykristallina paneler erbjuder typiskt endast 13-14 procent energieffektivitet. Förutom att de vanligen är låga på energieffektivitet tenderar dessa paneler också att vara mindre rymdeffektiva och mindre estetiskt tilltalande.

Kyocera KD315GX-LPB är dock något av ett undantag till nackdelarna av många polykristallina kisel solpaneler. Den kombinerar energieffektivitet och hållbarhet med monokristallin nivå med polykristallinsk överkomlighet.

Vad gör ett bra hem Solar Panel?

 • Hög energieffektivitet
 • Solid effektutgång
 • Diskret design
 • Relativ överkomlighet
 • Motståndskraft mot elementen
 • Tillräckligt solcellsantal
 • Omfattande produkt- och prestandegaranti
 • Hållbarhet i många år

Våra slutliga tankar

Omvandling till solenergi kan vara en ömsesidig nytta. Inte bara kan du trimma din elräkning och minska ditt miljöpåverkan, men du kan också bidra till den ständigt ökande rörelsen mot hållbar ren energi. När allt kommer omkring behöver vi alla sol under solen - så varför inte använda solen själv?

Även om det finns hundratals användbara alternativ för solpaneler kunde vi inte hitta en bättre än Kyocera KD315GX-LPB. Genom att kombinera respektabel energieffektivitet och en högvattentillgång sätter Kyoceras panel sig ifrån varandra som det bästa sättet för de flesta att utnyttja solens kraft.

Som en säkerhetsspets, kom ihåg att det inte är vanligtvis en bra idé att installera solpaneler själv; Det är bäst att anställa en professionell för att hjälpa till med installationen. Om du ansluter till ditt lokala elnät, var noga med att ha det inspekterat av en professionell.

Om vi ​​har piqued ditt intresse, ta en titt på vår lista med guider nedan. Vi utförde en grundlig undersökning av solindustrin på 25 olika platser - inklusive en provins i Kanada!

 • San Antonio
 • Los Angeles
 • Houston
 • Fågel Fenix
 • San Diego
 • Dallas
 • Austin
 • San Francisco
 • Charlotte, North Carolina
 • Seattle
 • Denver
 • boston
 • Portland
 • Las Vegas
 • Tucson
 • Sacramento
 • Kansas City, Missouri
 • Atlanta
 • New Orleans
 • Tampa
 • Aurora, Colorado
 • Orlando
 • Mobile, Alabama
 • Ontario, Kanada
 • Orange County, Kalifornien