Gör det friskt! 15 Mantel Decorating Ideas för våren

Gör det friskt! 15 Mantel Decorating Ideas för våren
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är ingen överraskning att när de sista snöarna smälter bort från vintern och gröna gräset börjar visa sina fräscha huvuden, är vi alla redo att fräscha upp sakerna. För att börja på nytt. Att omfamna de längre ljusare dagarna och få våra hem att återspegla årstidsförändringen.

Om du tittar på din trötta mantelscape i veckan, undrar just vilken riktning du ska ta för att fräscha upp saker, har du lycka till. Kolla in dessa inspirerande bilder av underbara påskmantlar, använd sedan den inspirationen för att skapa något unikt ditt eget hemma.

Lägg till några färska blommor i en vas. Vad som än händer med din mantel, är det första att göra för att få våren inuti att lägga till blommor. Tulpaner, påskliljor, krokusar, liljor (eller vad som helst är lokal och härlig) är bra på våren alternativ. {Found on centsationalgirl}.

Använd ett rutfönster i rutan som bakgrund. Det finns något om ett gammalt träramat fönster som ger en ny atmosfär ... kanske för att det undermedvetet känns som att det finns ett fönster när det faktiskt inte finns någon? {Found on site}.

Bli grön. Vårgrön, det vill säga. Boxwoodkransar är ett fantastiskt mångsidigt val för säsongsbetonade dekorationer, och våren är inget undantag. En grön boxwoodkrans ger den färska färgen inuti att vi börjar se ute. Spridning av några söta pastellägg under kransen efterliknar en påskäggjakt, vilket är en härlig touch.

Håll det klassiskt och neutralt. Svartvitt är en klassisk färgkombination, vilket betyder att det är en perfekt stand-in för varje säsong och varje tillfälle. Din påskmantel är inget undantag. Naturliga färger och texturiska inslag kastas in som en nod till säsongen av återfödelse och tillväxt.

Använd korgar och grönska. Så det här är inte en riktig mantel, men effekten är fortfarande frisk, tycker du inte? En mängd olika vävningar och former i korgar och andra naturfibrer hjälper till att uppmärksamma vårens påsk på våren. Moss och krukgummiplantor håller effekten konsekvent. När man går naturligt så gör vitt en utmärkt motvikt (i accenter som krukor, ramar, även figurer). {Finns på plats}.

MoreINSPIRATION
  • Förvandla din eldstadskropp till en fjäderbrännpunkt
  • Fresh Spring Bathroom Collection av Sanindusa
  • 5 enkla påskdagen dekor idéer

Omhänder livets natur. Naturligtvis har pasteller högtid på påsktid, men det kanske inte är din stil. Speckled ägg på display mot en grov tegelvägg och slitna mantel är underbara och naturliga. {Found on site}.

Använd symmetri för en ren och modern känsla. Det finns något uppfriskande om symmetri i heminredning, och det gäller även påsk-inredning. På toppen av en mantel är det en perfekt plats att visa symmetri - och för att det finns balans, märks varje bit och uppskattas. Du kan också komma undan med färre dekorationer när de är symmetriskt placerade ... något för minimalismälskare att komma ihåg. {Found on site}.

Kasta i en pop av rosa. (Talar om symmetri ...) Rosa har kapacitet att lysa upp en mycket dämpad neutral färgpalett och få den till liv utan att dra för mycket uppmärksamhet åt sig själv. Att bestämma vilken nyans du vill ha, från livlig fuchsia till den bleka palestinen, kommer att vara den svåraste delen eftersom det finns så många vackra pinks att välja mellan.

Prova ett terrarium eller två. Det finns något lugnande om växttillväxten, och det är speciellt härligt att ha sådan tillväxt på skärmen hela tiden. Visa upp dina färska växter på en naturtydad mantel i vår. {Found on craftberrybush}.

Blanda upp material men behåll din stil. Garnbollar är ett smart sätt att fylla i utrymmet med färg och för att de redan är runda behöver du inte oroa dig för att samla (och hitta sätt att säkert visa) en miljon ägg. Den organiska atmosfären i denna mantel är charmig, från de små fågelstuggarna som tittar på användningen av grenar, ägg, pastellblommar, och naturligtvis garnbollarna. Ändra storlekarna för en glad mantel.

Oroa dig inte, var glad ... och färgstark! Som om det finns någon fråga om hur denna husägare känner till att det är vår! Om solskenet och tulpanblommorna gör ditt hjärta lyckligt, varför låt inte din mantel visa världen hur du känner? Fjärilar utbreder på väggen, turkos keramiska kaniner och fåglar och blommor och mycket gul att ringa under påsksäsongen. Väldigt glad.

Lägg i ett pappersark (eller tyg). Även om användningen av kransar på manteln kan vara ung, är påsken en firande av livet, uppvisad ofta genom fräsch färg och mönster. Det låter som ett recept på tygbit, gör det inte? Hur som helst, om själva kransen är nyckelaktören eller i en stödjande roll, är det ett nytt tillskott till en vårmantel i år.

Glöm inte kraften i det vita utrymmet. För en ny påskmantel i ett modernt utrymme, överväga överdimensionerade fotomattningar med miniatyrsilhouetter. Tillsammans med en moss-täckt början, ger denna mantel en bestämt modern, men ändå festlig och säsongsbetonad atmosfär. Du kan även göra utan fåglarna och ljushållarna för större tonvikt på siluetterna, vilka (för mig) är stjärnorna här.

Kom ihåg att mindre är (vanligtvis) mer. Du kanske inte vill ha säsongsbetonad dekor spridd över din mantel.Det kan vara mer din stil för att lägga till bara en touch av våren här och där. Kvalitet över kvantitet och allt det. Överväg noggrant att dekorera en handfull påskägg och visa dem (dessa vita piedestaler är söta) på hörnet av din mantel för en fräsch och underdimensionerad chic look.