Ta med dina gadgets i duschen

Ta med dina gadgets i duschen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Känner du det besvärliga ögonblicket när du tittar på din favoritfilm på TV och du måste gå och duscha för att du är sen till ett möte? Jo, jag hatar de här stunderna. Men, naturligtvis, idag hittade designarna en lösning även för detta problem. Nu kan du lyssna på din favoritmusik eller titta på en film medan du tar en dusch.

Designad av Fei Chung Billy Ho, kommer detta projekt till hjälp av dem som inte kan hålla sig borta från sina prylar även när de tar ett bad. Med en rostfri stålkonstruktion, OLED-interaktiv glaspanel och displaypaneler för att synkronisera med tabletter och smarta telefoner, skulle det vara den bästa uppfinningen inom IT-industrin.

MoreINSPIRATION
  • Graff Aqua Sense Dusch
  • High Tech Massage Badkar Kombinera Dusch och badkar i en
  • Touch Screen Shower av Fima

Och även om det är ovanligt, så är det inte allting. För en mer avkopplande atmosfär kommer duschen med en designad vattenstyrningsstång som är beroende av belysning och genomskinliga kanaler. Och det är också en mycket säker väg för dig eftersom den har en antibakteriell cypress-träbas med omgivande avloppssystem som disponerar bakterier, svampar och virus. Så det är också friskt inte bara fint.

Föreställ dig hur det kommer att se ut i ditt eleganta och lyxiga hus. Den perfekta delen för gadgetälskare och inte bara, Smart Media Shower kommer att spara dig en tid och gör att du har en trevlig tid när du vill koppla av för ett långt bad. Lägg bara din favoritmusik eller din favoritfilm och njut av det. Som kunde inte bli bättre än det. {Found on luxatic}.