Simon Benjamin Crafts Custom English Kök

Simon Benjamin Crafts Custom English Kök
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Simon Benjamin Furniture, ett snabbt växande företag baserat i Sussex, England, skapar skräddarsydda engelska kök i två versioner: klassisk eller modern. De familjeägda affärsdesignerna och handtillverkningarna gör att alla sina kök kan beställas i sin Sussex-kvarn. "Vårt kreativa team är stolta över våra traditionella tekniker, uppmärksamhet på detaljer och ansvarsfullt material," säger företaget.

Företagets klassiska kök har dörrar och paneler i solid tulpan. Långvarig plywood formar resten, och massiva trädräktlådor skapar en traditionell länk. Dess moderna kök inbäddar snygg design i mitten av århundradet med rena linjer. Skåpinredningar är gjorda av plywood med amerikansk valnötfanér.

Ett ergonomiskt utformat kök hjälper till att optimera de åtgärder som äger rum i hjärtat av ditt hem. Färdigställd och målad för hand, varje Simon Benjamin kök görs på beställning. "Vår prisbelönta service säkerställer att du har ditt ord i varje element i dina nya möbler från början till slut", säger företaget.

Dessa skräddarsydda kök finns i en mängd olika färger, inklusive många neutrals. Kolla in de tillgängliga alternativen och börja planera det engelska köket i dina drömmar.

Förvaring, arbetsyta, material och finish: alla kommer tillsammans i denna samling, så att du kan inspirera till nästa kökstillverkning. Tänker du ta det ett steg längre? Var noga med att kolla in vår Ultimate Guide till idéer och material för köksgolv.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: