Diy Florar resväska av Elsie Larson

Diy Florar resväska av Elsie Larson
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Mode kommer tillbaka från tid till annan. Det är som en cirkel som snurrar långsamt men stadigt. Nu är det den perfekta tiden att gräva upp din garderob och få alla de vackra sakerna som du brukade ha på dig på dagen. Återställ glasögon där den första kommer tillbaka och koppla in de nya generationerna. Nu är det dags för klänningar, frisyrer, manens sviter och så vidare.

En intressant sak om mode kommer tillbaka är att det inte bara påverkar människors hår och kläder utan också hela dekorativa delen. I det här fallet lyckades Elsie Larson skapa några vackra retro resväskor med florarmotiv. Hon gjorde det själv med några enkla verktyg hittade i vilket hem som helst och förklara steg för steg processen så att alla som är intresserade kan göra det hemma med sina egna gamla tyger. Vad hon verkligen gjorde skapar inte bara en elegant stilig resväska helt funktionell utan också ett dekorativt element som är perfekt för att dekorera en plantskola, eller staplade dem högt i ditt vardagsrum.

MoreINSPIRATION
  • Original koffertlådor av Fabio Vinella
  • Kreativa koffertlådor av James Plumb
  • Vackra Vintage Suitcase Hyllor

En annan bra dekorativ idé är att ställa resväskorna upp med andra föremål på hyllan eller vad du tror skulle se bra ut i din inställning. Det här är det enklaste sättet att lägga färg och stil i ditt utrymme utan att investera mycket pengar. Nu Tänk på att när du kommer att passera en butik eller nere på gatan med en vintagebutik, kommer du att ta en kollare titta på resväskorna, samma resväskor du har passerat många gånger och aldrig tittat på dem. {found on en vacker röra}