Eko Toalett: Återvinna vattnet från tvättstället

Eko Toalett: Återvinna vattnet från tvättstället
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Numera är vi alla oroade över att skydda miljön och använda ekologiska produkter. Vi byggde hållbara och gröna hus, vi köper hybridbilar och vi är försiktiga med allt vi använder. Det kan låta extrema men det gör inte alla det. För de som är bekymrade över alla dessa saker, här är ett annat objekt att lägga till i din samling. Det är en toalett som designades av Jang Woo-seok.

Med Eco-toaletten kan du återvinna vattnet från tvättstället. Tvättvattnet och vanligt färskvatten används för spolning. Det låter som en enkel och mycket bra idé. Vi använder vatten för att tvätta våra händer och tänder och för andra ändamål också, och vi behöver också vatten på toaletten. Så varför inte återvinna? Naturligtvis, som du kan föreställa dig, för att göra det behövs en mer komplicerad design. Eco Toalett har en vattentank uppdelad i två separata segment.

MoreINSPIRATION
  • Installera stäng av toalettventilen - 3 skäl till att göra detta
  • "Aqua Vita" tvättställ
  • Vattenbesparing inställd för badrummet

För att göra det ännu enklare, innehåller återvinningsdelen en LED-indikator som låter dig veta när tanken är full och klar att användas. Ljuset lyser grönt och det är tecknet. Om återvinningsdelen inte är klar än, kan du alltid använda den vanliga spolningen. Det låter enkelt och det är verkligen. Eco Toalett är en hållbar produkt med en enkel mekanism och en ganska attraktiv design. Det tar inte mer utrymme än den vanliga toaletten. Faktum är att du även kan spara utrymme eftersom tvättstället är inbyggt i sin design. {Found on yankodesign}.