Elegant Dover matbord

Elegant Dover matbord
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Med en design inspirerad av italienska mitten av sekelskiftet är detta vackra matbord ett som alla inredningar lätt kan rymma. Dovers matbord är tillverkade av massiva träben med en middels pecan-finish och valnötfärgad askfaner. För att skapa en elegant men också visuellt utmanande kontrast är toppen ett klart avfasat häftat glas. Genom att lägga till en transparent bordsskiva får resten av strukturen att få all uppmärksamhet, så alla vackra detaljer från ramen kan nu beundras. Gummibuffarna hjälper till att hålla glaset på plats.

Dimensionerna på detta vackra matbord är 76 "w x 35,9" d x 30 "h. Det var utformat för att rymma sex personer men det finns faktiskt gott om utrymme för personer i åtton vid bordet. Det är ett perfekt val för de fina familjen middagarna. Och när den inte används kan den vara en mycket trevlig möbel, även som display.

MoreINSPIRATION
  • Svart matbord - Andrea av Casamilano
  • Den Maverick runt matbordet
  • Den eleganta Brno-stolen för matbord

En del montering kommer att behövas för den här delen, men det är mycket enkelt och det kräver inte mycket ansträngning eller specialkunskap. Du kan köpa detta vackra matbord till priset av 386,23 euro. Det skulle vara ett mycket bra val för antingen en traditionell matsal, på grund av den enkla designen eller en modernare inredning där glasplattan och den eleganta trästrukturen skulle passa rakt in.