Smarta sätt att lägga till lite extra förvaring till ditt hem

Smarta sätt att lägga till lite extra förvaring till ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är sällan ett ögonblick när man kan säga att det finns tillräckligt med förvaring i hemmet och mer skulle bara vara för mycket. En liten bit extra lagring välkomnas alltid. Vi är ständigt på utkik efter nya och smarta sätt att lägga till lagring när vi passar och följande möbeldesign visar ett flertal intressanta lösningar angående denna idé. Låt oss se vad några av dessa lösningar är.

Kök kan klämma in en del extra lagring på sina öar. En köksön kan erbjuda förvaring för saker som disk, krukor och kokkärl, köksredskap och diverse andra tillbehör eller förvaringsbehållare. Du kan också välja att en intressant kök ö och bar combo.

Vardagsrummet kan erbjuda förvaring inne i soffbordet. Vissa soffbord är utformade med inbyggda brickor eller med förvaringshylsor och fack. Dessa kan vara mycket praktiska i många situationer. Det finns också olika sätt på vilka lagring kan integreras i ett soffbord.

Att ha tillräckligt med förvaring inne i badrummet är ibland problematiskt, särskilt när badrummet är litet. Men om du har ett badkar där inne kan du dra nytta av det och lägga till lite lagringsutrymme inuti ramen.

På samma sätt kan badrumsfängligheter vara en utmärkt plats för extra lagring. Denna snygga design har lagring på sidan i form av öppna hyllor. Det är bra för saker som tidningar, böcker, handdukar eller badrumsbehov som tvål, tandkräm och andra saker.

Större fåfängligheter som den här kan erbjuda ännu mer lagring. En sådan enhet kan i stort sett ta hand om alla lagringsbehov för detta speciella rum. Denna design gör den på ett mycket elegant och elegant sätt, med en blandning och öppna och stängda moduler och fack.

Tanken bakom denna design är en udda. Soffbordet liknar en vintage resväska. Det har alla rätt små detaljer för att dra av det här utseendet. Dessutom har den en träbricka som passar snyggt i toppen och kan lätt avlägsnas för servering.

Hyllorna som presenteras av detta glamorösa bord är perfekta för att lagra böcker. Detta gör bordet perfekt för det mysiga läshörnet du har i ditt hem. Du kan också använda den som ett sidobord för soffan.

Alla köksöar erbjuder förvaring i en eller annan form. Den här har den vanliga skåpsliknande förvaringen och inbyggda apparater och armaturer, men också ett öppet sidoförrådsområde för saker som behöver vara lättillgängliga eller sett.

Vi finner den här designidén att vara särskilt intressant och användbar. I grunden har denna köksbänk en uthuggad utplats för saker som kryddor, örter och till och med några rätter. De är alla lagrade nära till hands och de är super lätt att ta när de behövs.

Geometriska vägghyllor erbjuder förvaring på ett iögonfallande och praktiskt sätt. Det finns massor av olika mönster och ser ut att välja mellan. Sexkantiga hyllor är särskilt populära och används ofta för att skapa bikakemönster.

MoreINSPIRATION
  • Smarta sätt att lägga till hemlig förvaring till ditt hem
  • 10 sätt att återuppliva din kök ö
  • 10 sätt att kreativt lägga till förvaring till ditt badrum

Om du väljer inbyggda apparater istället för fristående kan du spara lite utrymme. Och eftersom du gör det kan du dra nytta av detta och lägga till extra lagring runt apparaterna som dessa hyllor och stängda cubbies.

Mural Gaston-sekreterarens utformning erbjuder ett flertal fördelar. Först och främst var det utformat med små utrymmen i åtanke så det tar upp lite rum, särskilt när det inte används.

Vik ner dörren och du avslöjar arbetsytan. Det finns en öppning för kablar tillräckligt med förvaring inuti lådorna för alla de grundläggande skrivbordstillbehören och andra personliga föremål som du kanske vill behålla där.

Det här är förmodligen ett av de enklaste och mest praktiska sätten att lägga till extra lagringsutrymme till ett bord eller skrivbord utan att det ser skrymmande eller för stort ut för ett litet rum. Som du kan se, lägger toppen upp avslöjande generösa förvaringsfack, tillräckligt stora för att hålla en bärbar dator, dokument och mycket annat. Använd dem för att hålla din arbetsyta rubbfri.

Ett liknande koncept användes också för dessa söta och bekväma avföring. De har avtagbara toppar som gör att du kan använda dem på två olika sätt: som en puff att sitta på eller som en förvaringsbehållare. Kombinera båda funktionerna eller använd dem separat.

Modulära enheter erbjuder mycket frihet och ger mycket utrymme för kreativitet. Individuella väggmonterade minnesmoduler kan blandas och matchas på många olika sätt, vilket innebär att du kan använda dem för att skapa unika enheter som den här.

När du tänker på det, kan varje möbel eventuellt erbjuda extra lagring. Soffbord är bara ett exempel. De gör det på några riktigt kloka sätt. Till exempel har denna tabell en uthuggad förvaringslåda som en hemlig nisch för att lagra cocktailglasögon eller andra saker. Ta bara av locket och avslöja facket.

Andra soffbord tycker om att ge dig en glimt av vad de gömmer under deras topp. Den här har en central öppning där krukväxter och vaser kan visas.

Det finns också extra förvaringsfack på sidorna. Dessa är perfekta för tidningar, böcker och andra liknande föremål.

Dessutom kan toppen lyftas så att du kan använda den som ett skrivbord. På så sätt kan du bekvämt sitta på soffan och arbeta på din bärbara dator utan att behöva ha ett bärbart skrivbord eller något annat.

Badrum fåfänga har sina egna sätt att erbjuda den mycket behövs förvaring för toalettartiklar och personliga saker. Eftersom den här har en öppen design kan du också visa dekorationer där. Dessa kan vara blomstervaser, krukväxter och andra liknande saker.