21 Badrumsinredningar som leder till nya begrepp till ljuset

21 Badrumsinredningar som leder till nya begrepp till ljuset
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Till skillnad från vardagsrummet eller sovrummet får inte badrummet mycket uppmärksamhet. Vi analyserar inte riktigt stilen och inredningen i detta utrymme eftersom det är meningen att det är ett utilitariskt utrymme. Detta gör att vi ofta förbiser viktiga detaljer och minimerar den inverkan som de små detaljerna kan ha på den övergripande designen. Det finns mer intressanta badrumsdesignidéer än vad du kan föreställa dig, och detta öppnar ett stort antal möjligheter som vi inte ens har att utforska. Massor av bra badrumsinredningstexter kommer fram till ljuset från början och det tända blir bara större.

Handfat eller handfat kan vara en underbar kontaktpunkt för badrummet om du ger det chansen. Glöm ett tag om typiska mönster, alla vita och tråkiga och föreställ dig något helt annat, något innovativt och iögonfallande som Eden Freestand som presenteras här. Gjord av polerad mässing, kommer denna bit att lägga till en gyllene touch till vilket badrum som helst.

Idea Group kan erbjuda några mycket vackra och snygga mönster som skulle ge något badrum en lyxig touch. Mönstren är enkla och rena skär med sneda linjer och släta vinklar.

Samlingar som My Time ger fram en serie minimalistiska mönster som spelar med former, material och färger, avstånd från traditionella begrepp och syftar till en blick som inspirerade känslor och komfort.

Skulpturala mönster som den som presenteras av Tuba 3 handfat är avsedda att ge badrummet ett sofistikerat utseende. Denna speciella modell är extremt enkel och det gör att den sticker ut från andra handfat som innehåller onödiga detaljer. Det är ett diskret och snyggt tillbehör för att imponera på ett subtilt sätt.

Liknande egenskaper presenteras också av Strappo-sinken. Dess minimalistiska design är nyckeln till framgång och popularitet. Handfatet är sömlöst fastsatt på väggen och kan till och med göras för att se ut som en rivning i väggen. Det kan anpassas med vilken färg som helst och en textur som matchar väggen bakom den.

Badkaret är ofta det element som ofta har störst inverkan på ett badrums inredning och inredning och det är mest på grund av dess storlek. Tänk på det här, du har ett underbart tillfälle att dra nytta av det faktum att badkaret är oavsiktligt en kontaktpunkt och för att få det att stå ut ännu mer. Bettelux Shape-designen är till exempel minimalistisk och omdefinierar konceptet genom att inte ha ett synligt överskott.

De små sakerna spelar också en viktig roll för att skapa rätt utseende och rätt atmosfär i ett badrum. En stege som vanligen används som en handdukshållare och en keramisk pall som användes som sidobord kan vara element som definierar ett elegant badrum. Den gröna bakgrundsbilden kan inte heller ignoreras.

Andra små saker som kan göra stor skillnad eller ha stor inverkan på badrummets övergripande utseende, inkluderar spegeln och kranen. Spegeln kan tändas bakifrån och det skulle ge det en bra glöd, speciellt på natten.

Eftersom vi nämnde ett badkar som inte hade något synligt överskott, här är en annan intressant design. Det intressanta med den här designen är det mjuka och texturerade skalet. Badkaret är klädt i tyg som är definitivt ovanligt men inte allt obehagligt. Detta skapar en mycket fin kontrast mellan stålkonstruktionen och det mjuka skalet. Bette erbjuder detta koncept.

Kontraster har en unik roll i varje design och inredning. När det gäller badrummet kan det vara intressant att experimentera med kombination av kalla material som stål och keramik och varma trä accenter.

MoreINSPIRATION
  • 9 sätt att ta stil i badrummet
  • 5 inspirerande badrumskoncept
  • 5 badrum dekor idéer

Det är lätt att uppdatera ett badrum med några små förändringar. Till exempel, få en ny spegel, större än den tidigare och lägg till lite LED-accentbelysning till det är snyggt markerat på natten. Detta kommer att ge badrummet ett modernt och till och med futuristiskt utseende.

På vilket sätt är belysningen mycket viktig i alla badrum. Som en allmän regel är det bäst att ha ljus som lyser från sidorna på ett symmetriskt sätt än ovanifrån. Därför är sconces kopplade till spegelns sidor ett bra alternativ.

Då finns det också färg. Att göra ett badrum ser glada och färska använda färger som gul och grön. Samtidigt kan du få platsen att trivas mysigt och bekvämt genom att lägga till varma och jordiga nyanser som brunt eller beige. Du kan lägga färg på ett badrum på många sätt, bland annat genom pulserande sänkor som dessa.

Varje badrum behöver en kontaktpunkt. Du kan enkelt styra den övergripande atmosfären och inredningen genom att markera vissa funktioner som en stor spegel eller en vacker hänglampa.

Du kan hitta lite inspiration i de produkter som Artelinea erbjuder. Eleganta handfat och handfat, upplysta speglar och chic fåfänga kan alla bli vackra fokuspunkter för detta utrymme.

Om du planerar att ha två handfat i badrummet kan du skapa en symmetrisk design. Diskbänken kan ha identiska mönster och kan integreras i en disk med lagring under. Dessutom kan varje spegel ha sin egen spegel och accentbelysning.

För att lösa de lagringsrelaterade frågorna på ett elegant och elegant sätt, överväga en hyllenhet i stegen. De har oftast större hyllor i botten som kan upptas med förvaringslådor och små på toppen som är perfekta för att visa en liten vas.

En intressant idé är att anpassa badkaret så att ramen innehåller användbar lagring. Det kan till exempel innehålla inbyggda hyllor där du kan lagra böcker och andra saker så att du aldrig blir uttråkad när man tar ett bad. Också, ge dig en badkarbricka.

Marmorflänsar och fåfängor anses ofta vara mycket eleganta och eleganta. Dessutom är de också mycket mångsidiga. Marmor är tidlös och förlorar aldrig sin överklagande. Det kan vackert integreras i ett modernt badrum lika enkelt som i ett traditionellt utrymme.

För ett lyxigt utseende kan du också ta hänsyn till ett marmorbadkar. Det är en bit som kommer att ha stor inverkan på rummets design och som inte behöver något annat att sticka ut.

För en ren och luftig design, överväga ett glas dusch. Genomskinligheten säkerställer en sammanhängande look överallt och gör att badrummet kan se sig större ut. Samtidigt kommer duschen att njuta av ljuset som kommer genom fönstret eller ljuset i rummet.