6 Hem Uppgraderingar Varje husägare behöver

6 Hem Uppgraderingar Varje husägare behöver
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Hemuppgraderingar kan hjälpa en husdjursägare att integrera sina husdjurs behov med sin inredning. Bild: Intima Living Interiors

Varje husdjursägare vet hur snabbt fyrbenta varelser blir en del av familjen. Om du är en husdjursägare har du förmodligen gjort några ändringar i ditt bostadsutrymme för att rymma dem. Och när du ställer upp ett ätområde och kasta ner ett husdjur säng är en start, gör ditt hem husdjursvänliga har potential att krama din stil. Lyckligtvis finns det ett sätt att se till att ett husdjurs behov integreras i din arkitektur och inredning. Kolla in de här sex hemuppgraderingarna för varje husdjursägare.

Minimera ruden att bada ditt husdjur med en sällskapsdjurdusch. Bild: Charybdis Developments

1. En husdjursdusch

Att ta ditt husdjur till groomer är ett krångel, men många av oss väljer att göra det eftersom det är lättare än att försöka krossa våra husdjur hemma. Det vill säga, om du inte har rätt inställning. Genom att lägga till ett förhöjt duschutrymme med ett handhållet duschhuvud, blir ditt husdjursrengöring skilt från mardrömchore till lätt uppgift. Möjligheten att luta sig in i duschen gör att ditt husdjur känner sig säkrare (och därmed lättare att hantera), men en halvhöjdsvägg skyddar dig fortfarande från deras röra. Bonus: Det håller dina golv torra också.

Om du vill minimera våtproblemet ytterligare, sätt duschen i mudroom eller tvättstuga. Din fuktiga men rena katt eller hund kan torka ut i utrymmet utan att utsätta resten av ditt hem för fukt.

Utdragbara husdjursskålar gör det enkelt att dölja matningsstationerna borta. Bild: Cabinets & Designs Incorporated

2. Dra ut skålar

Mat och vatten skålar är en nödvändighet och ofta en ögonblick. Vi försöker klä upp dem, köper de mest attraktiva skålarna och sätter dem i estetiskt tilltalande ställen. Ändå gör de inte mycket för ditt heminredning. Skulle det inte vara fantastiskt om du kunde gömma bort dem tills de behövs?

Med en utdragslåda kan du. Rengöring för oväntat företag blev bara så mycket lättare.

Djurdörren kan smälta in i din arkitektur. Bild: Feldman Arkitektur

3. Djurdörr

Okej, en husdörr är inte på något sätt en ny hemuppgradering för husägare. De flesta husdörrarna kommer emellertid i form av fula plastflikar. Det behöver inte vara så; dagens alternativ till husdörrarna sträcker sig långt bortom en utklipp i din befintliga ytterdörr. Att integrera din husdörr i ditt huss arkitektur tar det från ögonblick till elegant hemuppgradering.

Ge dina husdjur ett permanent säkert utrymme genom att bygga husdjurssängar i dina skåp. Bild: Soda Pop Design

4. Inbyggda husdjur sängar

Uppfattar du ett tema? Att bygga ditt husdjurs nödvändigheter i ditt befintliga skåp gör vardagens liv enklare. Du får minimera den visuella obtrusiviteten hos de föremål som ditt husdjur behöver för ett bekvämt liv, och ditt husdjur får ett säkert utrymme som de kan lita på. Till skillnad från en fritt flytande husdjurssäng som skulle kunna flyttas omedelbart, kommer en inbyggd husdjursbädd alltid att finnas där för ditt husdjur om de söker tillflykt.

Håll ditt husdjur hydratiserade i sommar med en utomhusvattenskål. Bild: Scot Eckley

5. Utomhusvattenskål

Sommar är här. Du kommer nog att spendera mer tid ute, och ditt husdjur kommer utan tvekan att vilja gå med dig. Du kan se till att de blir hydrerade och lägger till din egendom med en permanent vattenskål. En väl utformad, robust bassäng under en vattenspets gör det enkelt att ge ditt husdjur tillgång till vatten hela sommaren.

Integrera din hundgrind i din rumsdesign. Bild: Mankato Home Tours

6. Inbyggd hundport

Du kan ha rum i ditt hem som är husdjursvänliga och andra du vill skydda från din luriga familjemedlem. Många hundägare har vänt sig till den avtagbara babyporten till separata utrymmen för sina husdjur. Medan det är funktionellt, bidrar det inte till något positivt för din inredning. Istället väljer du en inbyggd port. Du kan anpassa storleken och materialet för att integreras i designen av de separata rummen.

Fler husdjursägare idéer

Dessa hemuppgraderingar kommer att komma igång, men det finns en hel värld där ute för att utforska. Från inbyggda till husdjursmöbler finns det ett stort utbud av alternativ för att integrera våra husdjurs behov i vår inredning och arkitektur. Du, din fyrbenta vän och ditt hem stil kan leva tillsammans i harmoni.

Vad är några av dina husdjurs favorithem? Vi skulle gärna höra allt om det nedan.