Horgen radhus med utsikt över sjön Zürich

Horgen radhus med utsikt över sjön Zürich
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta imponerande radhus ligger i Horgen, Schweiz. Det var ett projekt som utvecklats av Moos Giuliani Hermann Architekten och färdigställdes 2011. Byggnaden täcker ett område på 260 kvadratmeter och det har byggts vertikalt. Det är ett familjehus med fyra våningar med modern design och fördelar från ett utmärkt läge med utsikt över sjön Zürich.

Eftersom platsen inte var alltför stor, måste bostaden byggas vertikalt. Detta val påverkades också av synpunkterna. Som du kan se har den en mycket enkel extern design. Fasaden är gjord av vit betong. För att kompensera och för att uppnå harmoni, använde arkitekterna också varmt ek trä och linne tapeter för inredningen. Dessa element neutraliserar nästan de grå cementlofterna och de polerade betonggolv, vilket skapar en övergripande harmonisk inredning.

MoreINSPIRATION
  • Underbara utsikt över sjön Minnetonka från ett karismatiskt hemvist
  • Rustik Austin bostad med sjöutsikt
  • Imponerande bostad i Brasilien, upplyst på bryggor och med vacker sjöutsikt

Bostaden har oljerade ekfönsterramar för inredning och aluminiumfönsterramar för utsidan. Byggnaden har en funktionell intern struktur. I en studio finns två sovrum, ett sovrum, ett omklädningsrum, en matsal, ett kök, ett vardagsrum, en takterrass, duschar, ett badrum, ett dubbelgarage, en uteplats och en vinkällare. Dessa områden är utspridda på fyra våningar. Alla badrum har tvättstugor som transporterar den smutsiga tvätten direkt till tvättmaskinen. {Found on archdaily}.