TV-stativ Vs väggmonterad. Vilken är bäst för dig?

TV-stativ Vs väggmonterad. Vilken är bäst för dig?
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vissa människor föredrar det vanliga TV-stället eller underhållningsenheten. Andra skulle hellre få sin tv helt enkelt monterad på väggen. Båda alternativen låter bra i teorin, men vilken man skulle säga är bäst för dig i synnerhet. För att bestämma det, analysera varje typ.

TV-stativets egenskaper.

Vad som är särskilt bra med ett TV-stativ är att det också erbjuder lagring. Oavsett designen måste den innehålla minst en hylla och det kan vara mycket praktiskt, speciellt om du har saker som din DVD-spelare, Xbox eller andra prylar som behöver lagras i det området.

TV-stället / mediekabinen låter dig dölja din elektronik bakom stängda dörrar och det blir en del av rummets inredning. Det kan vara den del som gör att rummet känns fullständigt.

Inte alla TV-stativdesign tar upp golvyta. Den här är till exempel monterad på väggen, och även om den är ganska massiv, verkar det inte som att rummet känns mindre.

MoreINSPIRATION
  • 20 sätt att integrera väggmonterade TV-apparater och hyllor i din inredning
  • Vackra interiörer med väggmonterade TV-apparater
  • Väggmonterade akvarier - En annan typ av brännpunkt

I sovrummet kan byrået användas som TV-stativ och det här är mycket praktiskt. Du behöver inte en extra möbel bara för det.

Väggmonterade TV-apparater.

Även om du bestämmer dig för att montera din TV på väggen, riskerar du att du fortfarande behöver en hylla eller en konsol för din extra elektronik. På ett sätt är det samma sak som att ha ett TV-stativ förutom att TV-apparaten inte sitter på något sätt.

Den största fördelen med väggmonterade TV-apparater är att du kan justera och välja den exakta höjden som TV: n placeras på. Se till att du väljer den optimala platsen. Du är också fri att placera TV: n var du än vill ha så länge som det finns en vägg för att stödja den.

Väggmonterade TV-apparater kan se väldigt intressanta ut om de har en ovanlig bakgrund som exempelvis en tegelvägg. Kontrasten gör att både TV: n och muren sticker ut.