Funky SpongeUP Lampor av POTT

Funky SpongeUP Lampor av POTT
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Belysning är en mycket viktig aspekt när du dekorerar ditt hem. När du väljer en armatur måste du ta hänsyn till vissa saker, som typ av rum, stämningen du vill skapa och integrationen av den delen med resten av konstruktionen.

SpongeUP-lamporna är ett utmärkt sätt att lägga färg till ditt utrymme. Designad av Miguel Angel Garcia Belmonte of POTT (The Pottery Project) kommer denna intressanta bit att ge en funkig känsla för ditt hem. Inga bländningar, inga märken, inte ens kroppar eller lumen, det här är ett varmt och poröst ljus som kommer från handgjord keramikbitar. Lampan består av en lera sfär där ljuset splittrar sig, blir sålunda mer än en lampa, som ett ovanligt lera stycke med en unik design som ger ett mycket speciellt utseende längs sin ojämn yta.

MoreINSPIRATION
  • Unikt Bundle Ljus Hänge
  • Okonventionella lampor med coola och funky design
  • Futuristiska tak och golvlampor av Odue

SpongeUP lampan är ett av ett snyggt element och det perfekta belysningscentret för alla rum. Med det får du inte bara en praktisk effekt utan också en estetisk. Finns i svart, vit, rosa och röd, den här vackra lampan kan förbättra utseendet på ett utrymme och ha positiva psykologiska effekter på dig.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: