Hur man väljer det perfekta vinstället?

Hur man väljer det perfekta vinstället?
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En av anledningarna till att vinställen är så uppskattade är på grund av deras funktion. För det första ger de oss ett sätt att organisera och lagra vinflaskor men de tjänar också som snygga accentfunktioner för inredningen. Hitta den perfekta balansen mellan funktion och stil och upptäck den design som definierar ditt hem.

Källare vinkällare

Gå till något stort imponerande och omvandla din källare till en underbar vinkällare. En modern design med ett ljust genomskinligt utseende skulle fungera bäst i det här fallet. Kanske kan du också ha en bar. Använd trä för att ge utrymmet en mer autentisk känsla.

Under trappan

Om du inte har råvaran att förvandla ett helt rum till en källare, använd det utrymme du har, som området under trappan. Vanligtvis oupptagen, kan detta utrymme vara svaret på ditt problem.

Kökspartition

Ett rymligt kök kan vara den perfekta platsen där du kan lagra ditt vin. Hitta ett sätt att integrera vinställen i inredningen utan att störa harmonin, som den här glaspartitionen, till exempel med inbyggda apparater.

Inbyggd vinkylare

Om du väljer en vinkylare har du det perfekta tillfället att ta med det i ditt kök. Matcha den med dina andra inbyggda apparater och det blir en naturlig del av den övergripande inredningen.

Vinhål

MoreINSPIRATION
  • Nya regler för vinkällare
  • Det enkla och praktiska Blomus vinstället
  • Vin Rack Designs som imponerar med deras originalitet och stil

Letar du efter något lite mer intressant och ovanligt. Tja, om du har en vinkällare, kanske i din källare, ge den ett autentiskt utseende med hjälp av material som sten. Skapa en vägg med inbyggda hål för att lagra enskilda flaskor och ordna ett provningsområde som delar samma typ av design.

Köksö lagring

En av de vanligaste och praktiska sakerna är att ha ett inbyggt vinställ i köket. Det tar lite plats och det kan ockupera ena sidan av ön. Och om du också använder den som en bar, är kombinationen helt enkelt perfekt.

Väggmonterade ställen

För att spara utrymme på golvet eller disken kan du montera vinställen på väggen. Använd en vägg som normalt förblir oanvänd som den som ligger intill trappan eller på korridoren. Samlingen blir också en bra bit av väggkonst.

Väggdelare

Kan inte hitta ett sätt att integrera din samling vinflaskor i den befintliga inredningen eller kanske du letar efter ett mer intressant sätt att visa dem. Prova en väggdelare. Det är som att ha en liten version av en vinkällare som du kan placera var du vill, som mellan vardagsrummet och matsalen.

Ovanför kylskåpet

Utrymmet ovanför kylskåpet används sällan och det är synd eftersom det är bortkastat utrymme. Så sätt det till bra användning med några inbyggda vinställ. Du måste sträcka ut lite för att nå dem, men åtminstone där uppe står de ut.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: