Hur man gör din veranda inbjudande

Hur man gör din veranda inbjudande
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att ha gäster över är ett behagligt sätt att visa upp ditt hem och för alla som är intresserade av inredning kan underhållande inspirera dig att prova nya saker. Att skapa en avslappnad och informell atmosfär i ditt hem gör det till en välkomnande plats och dina designalternativ har mycket att säga i atmosfären av en samling av vänner. En av de mest avslappnade ställen du kan roa gäster är ditt hem veranda.

Det finns några bättre ställen att koppla av på en sommarkväll än i din veranda. Designad uppmärksamt, kommer gästerna att hitta en veranda den perfekta kombinationen av utomhus med inomhus bekvämligheter.

Swing Sittplatser.

Inget designelement är mer förknippat med en veranda än en traditionell gungstol. Synet av en kan göra att hela hemmet verkar inbjudande, än mindre verandaområdet. Idag finns svängstolar tillgängliga i ett stort antal sorter, så du hittar utan tvekan en som passar ditt hem stil. Det är nu vanligt att hitta svängstolar som hänger sig från veranda själv än en som har sin egen skrymmande ram. Om du väljer en som integrerar med verandaen, se till att strukturen är tillräckligt stark för att hålla sätets vikt innan du installerar den.

Koordinerade möbler.

Tillsammans med ditt gungställe har en inbjudande veranda gott om möbler för alla att vara bekväma. Koordinera stilen på dina sittplatser på samma sätt som i ett vardagsrum. Detta behöver inte innebära att alla möbler måste vara desamma, men du bör välja kompletterande stilar och färger. Ta ut kollet med kuddar eller en matta som du kan ta in inom vintermånaderna.

Ansluta utrymmena.

MoreINSPIRATION
  • Kreativa sätt att ta livet till din lilla veranda
  • Ljus och inbjudande strandhus av Phoebe Howard
  • Inbjudande och färgstarkt kök för en

Verkligen inbjudande verandor gör att du känner som om du är inne medan du njuter av utomhus. Få dina gäster att känna sig hemma på verandan genom att ansluta utrymmet till ditt hem interiör. Expansiva skjutbara altandörrar skapar en känsla av kontinuitet mellan interiör och exteriör. Fällbara dörrar är ett utmärkt val om du vill öppna en hel vägg på verandan. En annan bra idé är att använda samma golv inifrån och ut, för att ansluta de två områdena.

Cook Outs.

Inför en grill i din veranda för en riktigt inbjudande känsla. När du är underhållande gäster på verandaen kan det vara frustrerande att hålla tillbaka till ditt kök för mat och dryck. Sätt åt ett hörn av veranda för ett pentry om du har utrymmet. Montera en grill, en mini handfat om du har VVS, och ett litet kylskåp så att du kan hålla dryckerna svalna på en mjukt sommarafton.

Tropisk Inspiration.

Gör din veranda som en tropisk veranda, även om du bor längre norrut, genom att inspirera från hetare klimat. Lägg till en fläkt eller två, några saftiga växter i krukor och arrangera dina möbler i ett vanligt mönster. Överväg att använda en kyl keramik för att täcka golvet på din veranda, snarare än trä. Välj utemöbler som är gjorda av rotting eller sockerrör, för att slutföra den tropiskt inspirerade designen

Beach Life.

Ever invitera, ser stranden hut är ett utmärkt val för en veranda design. Det är en så välkänd utseende att du kan dra av den även om du bor ingenstans nära havet. Håll designen enkel med mycket vit tvätt och ljustoner. Kontrast detta med blå och vita ränder här och där. Använd solstolar och konventionella sittplatser. Avsluta det inbjudande badlivet med några handdukar och enstaka däckstol. Luta dig tillbaka och slappna av.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 och 8.