Hur man väljer möbler som skulle se fantastiskt ut i ditt hembibliotek

Hur man väljer möbler som skulle se fantastiskt ut i ditt hembibliotek
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att välja möbler för ditt hembibliotek är en lätt uppgift, eller hur? Tja ... ja och nej. Om du har en enkel och rakt framåtriktad design så är det inte mycket att tänka på. Men om du är den typ som vill ta saker ett steg längre utan att nödvändigtvis göra ett väsen om det, bör du ta dig tid att hitta rätt bitar.

Ett soffbord av böcker skulle se bra ut i ett hem bibliotek eller kontor. Det är inte alltför sofistikerat och ändå har det det som gör det så speciellt och ovanligt.

Istället för en vanlig och enkel bokhylla, vad sägs om något lite mer kreativt? Till exempel är denna bit gjord av en gammal båt. Det har massor av karaktär och det låter dig kombinera två passioner: läsning och fiske eller segling bort i din båt.

En stapel böcker kan bli basen för din nya bibliotekslampa. Du måste borra hål genom sina centra så att ledningarna kan gå igenom. Du kan också göra en unik lampskärm.

Upcycle en gammal dörrram och omvandla den till hyllor för att lagra dina böcker i biblioteket. Ett alternativ kan vara att använda en gammal stege.

MoreINSPIRATION
  • Dyrt Lyxigt Hembibliotek
  • Bookshelf-Printed Wallpaper som låter dig ha ett omfattande bibliotek utan några böcker
  • Intressant biblioteksstol

Och talar om bokförvaring kommer denna design ständigt påminna dig att läsa. Om du är en bokälskare kommer det här att bli en intressant bit.

Denna design är precis vad du behöver om du är en kattägare med en stor boksamling. Bokhyllan har en kattklättrare inbyggd i sin design. Det är roligt för katterna och ganska bra för dig också.

Dessa checkhyllor kan bli bra tillbehör till ditt hembibliotek. Fyll dem med böcker efter att du läst dem för att hålla reda på dina framsteg.

Nu när vi har undersökt några alternativ för att lagra och visa dina böcker, låt oss också ta reda på hur du kan inkludera vissa sittplatser i rummet. Det kan vara det perfekta tillfället att presentera lite färg i rummet. {Found on flickr}.

Eller kanske du vill fokusera på form, i vilket fall denna design skulle vara riktigt bra. Det ser ganska ut som en super lång flygande matta som bara gör det ännu mer intressant.