Mad för monokrom

Mad för monokrom
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ingenting helt packar en stans så kraftfull som monokrom när det gäller inredning. Svartvitt kan vara en förenklad kombination, men effekten är slående, befallande och dramatisk. Det är inte bara den övergripande effekten dominerande, men blandningen av de två färgerna ökar dagens klass. Om du letar efter den perfekta 21st århundradet interiör uppgradering, det här är det.

Om du vill genomföra denna trend framgångsrikt måste du vara riktigt strikt med din färgpalett. Det enda rekommenderade sättet att bryta upp färgkombinationen är genom tillsats av tillbehör i grå metallisk glans. Detta kommer att förbättra blandningen av svart och vitt, snarare än att förringa styrkan i kombinationen - som andra färger skulle göra.

MoreINSPIRATION
  • Färgschema: Orange och Blå
  • Grön och Blå Färgkombination
  • Försum inte din hallway: Välkommen till ditt hem i stil

Bara för att du inte får leka med en mängd olika färger betyder det inte att dekorationsprocessen inte är kul. Faktum är att det gör det ännu mer spännande och spännande eftersom din uppmärksamhet bör vara inriktad på införlivandet av olika material.

Ett bra sätt att lägga till en lyxig kvalitet till vilket rum som helst är att inkorporera svartvitt sammetmönstrad tapeter. Lägg till en klassisk svart lädersoffa. Använd sedan tillbehör i blank plast och polerat akryl och prydnad i glänsande glas och slående stål för att uppnå ett djup av stil.

Det fantastiska med monokrom är att du kan vara så djärv eller så tam som du vill. Bara för att färgpalett är strikt betyder det inte att resultatet liknar hemifrån. Du kan leka med olika stilar av utskrifter, olika storlekar, olika former och strukturer, och naturligtvis olika material. Denna enkelhet i färg gör att andra aspekter kan komma framåt och sålunda gör den här trenden dig verkligen möjlighet att visa upp din personlighet och din smak i den mest bokstavliga meningen.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6 och 7.