Magic Mountain Hotel - en fantastisk upplevelse

Magic Mountain Hotel - en fantastisk upplevelse
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Senast har det snöat mycket och nyheterna är inte så bra. Det har blivit meddelat att graderna kommer gå mycket noll så vi kommer definitivt att frysa. Det är fortfarande vinter, så vi borde inte oroa oss, och de som älskar den här säsongen, särskilt i bergen, blir mycket glada. Det är gott om snö, så det är väldigt trevligt att åka skidor eller åka skridskor. Utsikten över bergen är underbar, så allt du behöver är lite ledigt och ett gott humör för att träna alla dessa sporter eller dra nytta av dessa skönheter.

Om vi ​​redan hade nämnt dem som älskar berg, skulle det spektakulära Magic Mountain Hotel verkligen ha intresserat dem. Det ligger i Huilo Huilo Private Natural Reserve, Chile. Det är en fantastisk arkitektur som gör att den ser ut som en riktig vulkan på utsidan och vattenfallet som kaskader nerför sina fönster och steniga väggar skapar en underbar attraktion för alla besökare. Denna speciella design får dig att tänka på en saga och ett magiskt land där du har kommit fram.

MoreINSPIRATION
  • Lyxigt bergshotell i Himalaya
  • Ett underbart berghotell blir en med landskapet
  • Rustik Mountain Retreat

Inom Magic Mountain Hotel berömmer de naturliga dekorationerna dig med sin enkelhet och skönhet. Träväggarna och möblerna med trä och sten, träväggarna och möblerna skapar en härlig och varm inredning som påminner dig om trähusen från din barndom.

De som vill koppla av och njuta av de naturliga skönheterna utanför kan prova de bubbelbad som är gjorda av trädstammen som ligger i skogen. Magisk bergshotellet är en plats där äventyrsandan, naturens skönhet och avkoppling är Huvudingredienserna för en fantastisk och trevlig upplevelse som du kan leva. {Found on huilohuilo}.