Magnolia lounge stol av Artifort

Magnolia lounge stol av Artifort
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det viktigaste du behöver tänka på innan du köper den här stolen är relaterad till bekvämlighetsfaktorn. Om du tycker att stolen är bekväm att sitta i kan du njuta av din sittande tid och du kan bilda den.

De bästa två ord som kan beskriva Magnolia lounge stol är design och arkitektur. Magnolia är en vacker möbel, oberoende av hur du tittar på det, ett samspel mellan tomt och fullt, hårt och mjukt. En unik fåtölj som passar perfekt in i den berömda Artifort-kollektionen. En riktig ögonfångare för vardagsrummet eller någon annan plats.

Den har en vacker arkitektonisk design som är synlig speciellt när man tittar på basen. Den övergripande formen påminner mig lite om blommans form. Det är uppenbart likhet, men jag är inte säker på att designarna tänkte på det när du skapade den här stolen. Eftersom det ser så enkelt ut, kan det enkelt integreras i vilken konstruktion som helst utan att ha problem att matcha den med resten av möblerna eller tänka på färgen, eftersom den kommer i svart s och i andra neutrala färgkombinationer. Finns i polerat rostfritt stål stålbas i ditt val av tyg eller läderklädsel, detta objekt skulle göra ett bra tillägg till alla moderna hem.